A24.com.tr » politika » Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz her zaman kuyruğunuzu kıstırıp kaçtınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz her zaman kuyruğunuzu kıstırıp kaçtınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz her zaman kuyruğunuzu kıstırıp kaçtınız

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan birçok konuya değindi. İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda yaşananlar hakkında sert açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Yapılanları tartışmaları asla kabul etmiyorum. Milli bayramı zehirleyenleri şiddetle kınıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Meclis'te yaşanan tartışmalarla ilgili sert sözler söyleyen Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Seçim paketi dahil olmak üzere tatile girmeden çok önemli, yapmamız gerekenler var. Sahada gece gündüz çalışmaya başlayacağız. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum.

"MİLLİ BAYRAMIMIZI ZEHİRLEYENLERİ KINIYORUM"

Meclis Genel Kurulu'ndaki tartışmaları tasvip etmiyorum. Kendi hastalıklı siyasetlerini milli bayramımızı zehirlemek için kullananları şiddetle kınıyorum. Darbecilerin açtığı yoldan kaçan zatın söylemleri şehitlerimize saygısızlık boyutuna ulaşmıştır. Buradan gerçeği hatırlatmak istiyorum. 15 Temmuz gecesi saat 23.17. Ana muhalefetin başındaki zat havalimanında tanklarla görüşüyor ve Bay Kemal oradan Bakırköy'e kaçıyor.

"SİZ HER ZAMAN KUYRUĞU KISTIRIP KAÇTINIZ"

Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde kahvesini içerken gelişmeleri takip ediyor. Biz daha sonra Marmaris'ten Atatürk Havalimanı'na geliyoruz. Benim oradan nasıl geldiğimi Enerji Bakanımız, Eşim, çocuklarım vardı. Orada bir terbiyesiz vardı, sen benim nasıl indiğimi nereden biliyorsun? Sen 23.17'de Genel Başkanınla oradasın, biz uçakla Marmaris'ten geliyoruz.

Biz inerken f-16'lar ve helikopterler hala uçuyor. Sen CHP'lileri kandırırsın ama oradaki onbinleri kandıramazsın. Siz her zaman kuyruğu kıstırıp kaçtınız zaten. Siz hiçbir zaman kahramanca f-16'lara karşı duranlardan olmadınız, tanklara karşı duranlardan olmadınız. Hatta Bağdat Caddesi'nde alkışlayanlardan oldunuz."

DÜN ORADA BİR TERBİYESİZ VARDI"

Dün orada bir terbiyesiz vardı, kalkıp İstanbul emniyet müdürüyle şöyle konuşmuşuz, oraya da böyle inmişiz. İnsanda izan ahlak denen bir şey olur. Sen 23:17'de oradasın, biz ise Marmaris'ten oraya uçağımızla geliyoruz.

"EL KOL HAREKETİNİ ÜLKENİN CUMHURBAŞKANINA YAPAMAZSIN"

Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özel'in mecliste yaptığı el kol hareketlerine ilişkin ise "Sen bu el kol hareketini; yaptırmam ya, AK Parti Genel Başkanı'na yapabilirsin ama bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na yapamazsın. Onun için bir defa haddini bileceksin. Ama bunlarda böyle bir ahlak anlayışı yok. Dün oradaki gelişmeler gerçekten bir afet, bir felaketti" dedi.

SİZE BU TEZGAHI BOZDURMAYIZ

OHAL'in uzatılmasını değerlendiren Cumhurbaşkanı, "Bu süreçte huzurun olduğu bir ortam var. Böyle bir ortamda kalkıp OHAL'in olmamasını talep ediyorlar. Niye; tezgah bozulacak, onun için. Size bu tezgahı bozdurmayız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata
Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata