A24.com.tr » politika » Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na mesajı verdi:Bundan sonra farklı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na mesajı verdi:Bundan sonra farklı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na mesajı verdi:Bundan sonra farklı olacak

Yalova'da partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tüm iftiralarını yargıya taşıyacağını duyurdu.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yalova 6. İl Kongresinde konuşuyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki ithamlarına bundan sonra sessiz kalmayacağını belirten Erdoğan "Sonra atacağı iftiraların boynuna nasıl dolanacağını görecek" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"KİME 'MANKAFA' DEDİĞİMİ BİLİYORSUNUZ"

Türkiye'nin son 15 yılında geçmişteki eksikleri gidermenin gayreti içinde olduk. Yaptıklarımız görmeyenler var kalbi mühürlü. Öyle bir ana muhalefetimiz var ki yeni adıyla ana ihanet.

Cebinizdeki parayı harcamak kolaydır. Biz geldiğimiz de kasa tam takırdı. Bir şeyler yapmamız lazımdı. Biz zamanı nakite çevirdik. Ama bunların kafası basmaz anlamaz. Biz man kafa kime deriz biliyorsunuz dimi? Siz anlıyorsunuz zaten. Nereden geldi aklıma Man adasından geldi.

"TORUNUNU NASIL SİGORTALI YAPTIN ONUN HESABINI VER"

Biz sağlık alanında büyük bir devrime imza attık. Ey Kılıçdaroğlu sen SSK'nın başındayken hastaneler ne haldeydi? Sen bir yaşındaki torununu 14-15 yaşındaki çocuğunu nasıl sigortalı yaptın onun hesabını ver.

"İFTİRALARIN BOYNUNA NASIL DOLANDIRACAĞINI GÖRECEK"

Avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen Erdoğan ve ailesine leke süremezsin. Yargıda hesabını vereceksin. Bundan sonra atacağı iftiraların boynuna nasıl dolanacağını görecek

Dünya Süveyş ve Panama'yla anılmakla kalmayacak. Bir de Kanal İstanbul'la anılacak. 1212 kilometre hızlı tren hattını hizmete aldık. Bay Kemal sen hızlı treni bilir misin?Ülkemizi Avrupa'nın en büyük tarımsal ihracatçısı haline getirdik. Senin SSK döneminden bize kalan faturalar vardı. Onları da ödedik.

YORUMLAR
  İşte Salih Müslim'in elleri kelepçeli ilk fotoğrafları
İşte Salih Müslim'in elleri kelepçeli ilk fotoğrafları