A24.com.tr » politika » Cumhurbaşkanı Erdoğan: İpin ucu aynı yere çıkar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İpin ucu aynı yere çıkar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İpin ucu aynı yere çıkar

Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, etnik ayrımcılık yapanlara gerekenin yapacağını söyleyip, bölge halkına önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"MAŞALAR HİZMET EDEMEZ"

Türkiye bugün hem kendini savunmanın hem de geleceği inşa etmenin çabası içindedir. Hamdolsun her iki konuda da çok önemli mesafe katettik. Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez.

"İPİN UCU AYNI YERE ÇIKAR"

Adı ve iddiası ne olursa olsun tüm terör örgütlerinin ipinin ucu aynı yere çıkar. Benliklerini bir dolara Amerika'daki şarlatana satan FETÖ'cüler ve İslam adına Müslümanları katleden DEAŞ'lılar ile kendi halkına, kendi ülkesine kurşun sıkan bölücü teröristlerin hiçbir farkı yoktur.

"SİZİN EN BÜYÜK DÜŞMANINIZ"

Türkiye, Diyarbakırlı kardeşlerimiz başta olmak üzere tuzağa düşmemiş, oyunu bozmuş, iradesine sahip çıkmıştır. Kim karşınıza bölünmeyle, ayrımcılıkla, sefaletle, korkuyla geliyorsa biliyorsunuz ki sizin en büyük düşmanınızdır.

"KARŞISINDA BİZİ BULURLAR"

Seçim sonuçları kafalarda birtakım tereddütler bulunduğuna işaret ediyor. Buradan tüm Diyarbakır'a ve aynı tereddüdü taşıyanlara sesleniyorum. Etnik ayrımcılık yapan, bölge ayrımcılığı, şehir ayrımcılığı yapan karşısında bizi bulur. İnancından, kültüründen dolayı ayrımcılık yapan karşısında bizi bulur. Diyarbakır'ın ne sıkıntısı varsa 80 vilayette olduğu gibi hep beraber çözeceğiz, çözüyoruz. Batıda ne varsa burada da o var.

"YENİ DÖNEMİN KAPISI..."

Birliğimize, beraberliğimize sahip çıkmanın dışında hiçbir yöntem bizim hayrımıza değildir. Diyarbakır tarihi boyunca önder olmuş bir şehir. Gelin yeni dönemin müjdesini Diyarbakır'dan verelim. Ey Diyarbakır sana acıdan ve gözyaşından başka bir şey vermeyenlerin dönemine son vermeye hazır mısınız? Sana zulümden, korkudan ve baskıdan başka bir vaadi olmayanların devrini kapatmaya hazır mısınız? Oğlunu, kızını Kandil'e kaçıranlara dur demeye hazır mısınız? Sana her türlü hizmeti getirenlerin yanında yer almaya hazır mısınız? O zaman 2019 Martında yeni bir dönemin kapılarını aralayalım. 

YORUMLAR
  Jennifer Lopez'den şaşırtan çıplaklık itirafı!
Jennifer Lopez'den şaşırtan çıplaklık itirafı!