A24.com.tr » politika » Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırımlarına karşılık olarak Amerikan elektronik ürünlerine boykot uygulayacaklarını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Rahip Brunson'ın tutukluluğuna karşı Türkiye'ye çeşitli yaptırım talimatları vermişti.

Trump'ın bu tavrına Türkiye'den de yanıt gecikmedi. Son olarak ABD markası elektronik ürünlere boykot çağrısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından ATO Congresium'da düzenlenen"İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda ABD ile yaşanan krizle ilgili olarak çok önemli bir açıklamada bulundu.

İLGİLİ HABER Amerikan ürünleri boykot listesi - Hangi markalar ABD malı? Amerikan ürünleri boykot listesi - Hangi markalar ABD malı?

"DIŞARIYA PARA VERİP YAPTIRDIĞIMIZ ŞEYLERİ BİZ YAPACAĞIZ"

Erdoğan konuşmasında, "ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafın da Samsung'u var. Kendi ülkemizde Vestel var, Venüs var. Biz bunları uygulacağız. Dolayısıyla biz kendimize yeteceğiz. Dışarıya para verip yaptırdığımız her işin daha güzelini yapıp biz dışarıda servis edeceğiz. Bu millet bunları yapmaya muktedirdir." dedi. 

İLGİLİ HABER Tayyip Erdoğan iphone - ABD elektronik ürünleri neler - Amerikan malı teknolojik ürünleri hangisi? Tayyip Erdoğan iphone - ABD elektronik ürünleri neler - Amerikan malı teknolojik ürünleri hangisi?

YORUMLAR
  Doktorların tavsiye ettiği en önemli 5 egzersiz...
Doktorların tavsiye ettiği en önemli 5 egzersiz...