A24.com.tr » yaşam » Cumhur İttifakı'nın İstanbul Yenikapı mitingine kaç kişi katıldı | Miting kaç saat sürdü

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Yenikapı mitingine kaç kişi katıldı | Miting kaç saat sürdü

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Yenikapı mitingine kaç kişi katıldı | Miting kaç saat sürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Binali Yıldırım'ın katılımıyla Yenikapı'da gerçekleştirine mitinge kaç kişinin katıldığı merakla araştırılıyor.

 İstanbul Yenikapı'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım'ın katılımıyla Cumhur İttifakı'nın mitingi gerçekleşiyor. AK Parti Yenikapı mitingine kaç kişinin katıldığı merak edilen konular arasında. Son dakika gelen bilgilere göre bu rakam belli oldu. Peki, 24 Mart Pazar 2019 İstanbul Yenikapı Cumhur İttifakı mitingine kaç kişi katıldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

AK PARTİ YENİKAPI MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Yenikapı'da 14:00'da başlayan mitinge katılmak isteyen vatandaşlar öğle saatlerine doğru alanı doldurmaya başlamıştı. Büyük kalabalığın görüldüğü miting alanına kaç kişinin katıldığı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu rakamı açıkladı.

Başkan Erdoğan, AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ardından kürsüye davet edildi ve milyonlarla buluştu. Yenikapı meydanını hıncahınç dolduran vatandaşlar Başkan Erdoğan'ın gelişi ile birlikte büyük coşku yaşadı.

15:00 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın ortak düzenlediği Yenikapı miting alanına geldi.

14:48 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Büyük İstanbul Mitingi için Yenikapı'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile helikopterle Yenikapı Etkinlik Alanı'na geldi.

Burada partililer tarafından karşılanan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Buna göre; Yenikapı mitingine katılımın 1 milyon 600 bin kişinin olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...
Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...