A24.com.tr » dizi haber » Çukur'da tepki çeken sahneler için özür dilendi

Çukur'da tepki çeken sahneler için özür dilendi

Çukur'da tepki çeken sahneler için özür dilendi

Çukur'a hızlı bir giriş yapan Komiser Emrah'ın trafik polisini haşladığı sahne büyük tepki çekmişti. Gelen tepkiler üzerine yeni bölümde özür sahnesi çekildi.

Fenomen dizi Çukur'un son bölümünde kadroya dahil olan Komiser Emrah, ilk sahnesinde trafik polisini haşladığı sahneyle yoğun şekilde eleştirilmişti. Çukur'da büyük tepki çeken Emrah Amir'den azarladığı trafik polisine özür geldi.

Çukur'un 26 Şubat Pazartesi yayınlanacak olan 18. bölümünden sürpriz bir sahne yayınlandı. Ay Yapım tepkiler sonrasında, Çukur'un anti kahramanı Emrah'a azarladığı trafik polisinden özür dileme sahnesi yayınladı.

İLGİLİ HABER Çukur'a hızlı bir giriş yapan Komiser Emrah tepki çekti Çukur'a hızlı bir giriş yapan Komiser Emrah tepki çekti

"HARİTADAN KENDİNE YER BEĞEN" DEMİŞTİ

Çukur'da büyük tepki çeken Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri, kendisini durdurduğu için bağırdığı ve "Haritadan kendine yer beğen" dediği trafik polisinin yanına tekrar giderek özür diledi.

İLGİLİ HABER Çukur'un yeni transferi Komiser Emrah (Alperen Duymaz) kimdir? Çukur'un yeni transferi Komiser Emrah (Alperen Duymaz) kimdir?

"BEN EŞEKLİK YAPTIM, AFFET"

"Ben eşeklik yaptım, affet. Digor dünyanın en güzel yeri" diyen Komiser Emrah, trafik polisinin gönlünü almaya çalıştı. 

YORUMLAR
  Sporda yeni trend Jungle Challenge nedir? Jungle Challenge nasıl yapılır?
Sporda yeni trend Jungle Challenge nedir? Jungle Challenge nasıl yapılır?