A24.com.tr » dizi haber » Çukur 69. bölüm izle sansürsüz | Çukur son bölüm full izle Show tv 3 sezon 2 bölüm

Çukur 69. bölüm izle sansürsüz | Çukur son bölüm full izle Show tv 3 sezon 2 bölüm

Çukur 69. bölüm izle sansürsüz | Çukur son bölüm full izle Show tv 3 sezon 2 bölüm

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, 23 Eylül akşamı 3. sezon 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 69. bölümünü izlemek isteyenler son bölümü haberimizdeki bağlantıdan takip edebilir.

Çukur son bölüm izle | Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur, 23 Eylül 2019 tarihinde 69. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Peki Çukur'un son bölümünde neler oldu? Çukur 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 3. sezon 2. bölüm tekrarı...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Düşmanlarının peşine düşen Yamaç, Baykal’ın kızı Efsun’un da karşısına çıkar. Yamaç’ın intikam planının devamı merakla beklenirken Efsun ile yaşayacağı sürpriz anlar, ikisi için de her şeyi değiştirir.

İdris’in ölümünün ardından Yamaç’ın yokluğunda Çukur’a sahip çıkmaya çalışan Karaca, Akın’ın yaptığı hamle ile kendisini tehlikeye atar. Babasının intikamını almak için bir an önce harekete geçmek isteyen Cumali, Vartolu Salih’ten yardım ister.

Cumali’nin yaşayacağı heyecan dolu anlar merak konusuyken, Salih kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Kardeşinin düğünü için Adana’ya giden Azer, hayatının en büyük sınavını verecektir.

ÇUKUR 69. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

ÇUKUR 70. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan önemli isim yeni dizi ile anlaştı!
Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan önemli isim yeni dizi ile anlaştı!