A24.com.tr » yaşam » Çöpten yeni doğmuş bebeğin cesedi çıktı

Çöpten yeni doğmuş bebeğin cesedi çıktı

Çöpten yeni doğmuş bebeğin cesedi çıktı

Gaziantep'te akılalmaz bir olay ortaya çıktı. Belediyenin temizlik görevlisi çöpte erkek bebek olduğunu fark etti. Yeni doğduğu düşünülen bebeğin öldüğü tespit edildi.

Gaziantep'te gün yüzüne çıkan bir vahşet insanın kanını dondurur cinsten...

Olay Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Sekiz Şubat Mahallesi 79 nolu sokakta yaşandı. Belediyenin temizlik görevlisi çöp konteyneri içinde bebek cesedi görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri yeni doğmuş olduğu tahmin edilen bebeğin öldüğünü tespit etti.

BİR KADININ KONTEYNERE BIRAKTIĞI TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerinin çevrede yapmış olduğu araştırma sonucunda görgü tanıkları ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonrası, yeni doğmuş bebek cesedinin bir kadın tarafından konteynere bırakıldığı öğrenildi.

"İLK GÖBEK BAĞINI GÖRDÜM"

Öte yandan, bebeği ilk fark eden temizlik görevlisi Mustafa Çavuş, “Bu bölgede temizlik görevlisiyim, el arabası ile süpürdüğüm çöpleri konteynere boşaltmak için buraya geldim. Daha sonra çöpün kapağını açtığım sırada bir göbek bağı gördüm. Daha sonra üzerini açınca bir bebek olduğunu gördüm. Hemen amirlerime ve polise bilgi verdim" diye konuştu.

KÜÇÜK BEBEĞİN CESEDİ ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Erkek olduğu anlaşılan yeni doğmuş bebek cesedi cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası çağrılan cenaze aracı ile kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

YORUMLAR
  Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor
Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor