A24.com.tr » eğitim » Commencis'in Future Commencer Yaz Stajı Programı için başvurular devam ediyor

Commencis'in Future Commencer Yaz Stajı Programı için başvurular devam ediyor

Commencis'in Future Commencer Yaz Stajı Programı için başvurular devam ediyor

Mühendislik öğrencileri, Java, React, React Native, Flutter, Kotlin ve Swift gibi teknolojilerle pratik yapma imkanına sahip olacak.

Dijital dönüşüm alanında çalışan teknoloji şirketi Commencis, altı hafta sürecek Future Commencer Yaz Stajı Programına Yazılım Mühendisliği, UI/UX Tasarımı, Ürün Geliştirme, Test Mühendisliği ve Bulut bilişim alanlarında başvuru almaya devam ediyor. Üniversite üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği ve 8 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek staj programına 22 Mart'a kadar başvuru yapılabiliyor.

Commencis'in 6 haftalık 'Future Commencer Yaz Staj Programı' kapsamında stajyerler, Commencis'te yazılım geliştirme döngüsü ve çalışma biçimini öğrenirken, son teknoloji ve trendleri takip eden bir ekip ile çalışma şansı bulacak. Mühendislik öğrencileri, Java, React, React Native, Flutter, Kotlin ve Swift gibi teknolojilerle pratik yapma imkanına sahip olacak. 

Staj programı süresince dahil olacakları projelerde, takım çalışmasını deneyimleme olanağı bulacak stajyerler program sonunda yer aldıkları projeyi sunabilecekler. Commencis Yaz Stajı Programı, öğrencilere sektörel bilgi ve pratik deneyim kazandırmayı amaçlarken, kariyer yolculuklarında önemli bir ilk adım fırsatı sunuyor. 

Commencis Chief People Officer Gonca Çetin, Future Commencer Yaz Stajı Programı hakkında şu açıklamalarda bulundu: “2018 yılında staj programımızın başladığı zamandan bugüne kadar, 130'dan fazla öğrenciye Commencis'te staj yapma imkanı sunduk. Bu öğrencilerin 70'inden fazlası yarı-zamanlı ya da tam-zamanlı pozisyonlarda görev almak üzere ekibimize katıldı. Commencis olarak, kariyer yolculuklarına başlarken, üniversite öğrencilerine destek olmanın büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Commencis Future Commencer Yaz Stajı'na katılmaya hak kazanan öğrenciler, deneyimli mentorlar eşliğinde dijital dönüşüm projelerinin farklı yönlerini keşfetme şansı yakalıyor. Üniversitelerin üçüncü ve dördüncü sınıfında okuyan ve teknoloji alanında kariyer yapmayı hedefleyen tüm öğrencileri staj programımıza başvurmaya davet ediyoruz.”

Commencis'in yaz stajı programına başvurmak için: https://www.commencis.com/future-commencer-internship-program-2024/

YORUMLAR
  Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama
Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama