A24.com.tr » dizi haber » Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Sema Özkan Yorgun kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Sema Özkan Yorgun kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Sema Özkan Yorgun kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı komedisiyle güldürürken ekip kadrosuyla dikkat çekiyor. Ekipte yer alan isimlerden en çok merak edileni ise Sema Özkan Yorgun kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı ilk sezonunda izleyiciden büyük beğeni alırken, ikinci sezonunda da izleyenleri güldürmeyi başarıyor. Kadrodaki bir çok isim dikkat çekiyor. Yayınlanan skeçleri hem yazıp oynayan Yılmaz Erdoğan'ın öğrencileri arasından olan Sema Özkan Yorgun çok merak edildi. Evli ve bir çocuğu olan Yorgun'u izleyenler Google üzerinden araştırmaya başladılar. Peki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Sema Özkan Yorgun kimdir, nereli, kaç yaşında?

SEMA ÖZKAN YORGUN KİMİDİR?

Sema Özkan Yorgun, 1984 Şubat’ında Antalya'da doğdu. Üniversite yıllarına kadar Antalya’da büyüdü.

Tiyatroya ortaokul yıllarında başladı. Lisans için İstanbul'a geldi ve Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği'ni bitirdi.

"Öğretmenlik bana göre değildi" diyerek oyunculuk yapmak istedi. Bu amaçla bir gün tüm KPSS kitaplarımı geri dönüşüme attıktan sonra tiyatro eğitimime başladı.

Doğaçlama tiyatro eğitiminden müzikale, Eric Morris tekniğinden kamera önü oyunculuğuna kadar çeşitli eğitimlerden sonra; Şahika Tekand'ın Studio oyuncularına başladı ve oradan mezun oldu.

Yıllar içinde, çeşitli projelerde yer alıp birçok seyirciye ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

2016 yılında bir kızı oldu.

Sema Özkan Yorgun boyu: 1.65

Sema Özkan Yorgun kilosu: 62 

YORUMLAR
  Nazım Hikmet 116 yaşında
Nazım Hikmet 116 yaşında