A24.com.tr » dizi haber » Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Ozan Can Yiğit kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Ozan Can Yiğit kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Ozan Can Yiğit kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı komedisiyle güldürürken ekip kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ekipte yer alan isimlerden en çok merak edileni ise Ozan Can Yiğit kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareket Bunlar 2 programında canlandırdığı karakterlerle izleyiciler tarafından beğenilen Ozan Can Yiğit'in yer aldığı çoğu skeç devamını getiriyor. 'Açın Kapıyı', 'Canımız Sıkılır' skeçlerinde konunun ortasında olan Yiğit, diğer ekip arkadaşlarında biraz sıyrılmayı başarıyor. Peki izleyenler tarafından merak edilen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Ozan Can Yiğit kimdir, nereli, kaç yaşında?

OZAN CAN YİĞİT KİMDİR?

Ozan Can Yiğit, 1993 doğma büyüme Ankara’lı. Tiyatroyla lise dönemimde zor geçen buluğ çağını bastırsın diye zorla tanıştırıldı. 18 yaşında oyunculuğun membağı LA’ye yelkenlerimi açtı... Önce dil okulu sonra New York Film Academy - BFA Acting for Film’de eğitimlerini aldı derken 5 yıl nasıl geçti hiç anlamadı. 2 yıldır İstanbul’da yaşıyor. "Ekşi Elmalar" ve "Tatlım Tatlım" filmlerinde ufak tecrübeleri oldu. Yaklaşık 2 yıldır BKM Mutfak çatısı altında yolculuğuna devam ediyor.

Ozan Can Yiğit boyu: 1.79

Ozan Can Yiğit kilosu: 75 

YORUMLAR
  Aydın Boysan: Yıllar bana o kadar çok şey öğretti ki...
Aydın Boysan: Yıllar bana o kadar çok şey öğretti ki...