A24.com.tr » medya » Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı ikinci sezon 2. bölümünün yayınlanırken ekibin öne çıkan isimlerinden olan Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında?

 Organize İşler 2 filmiyle ilk defa gördüğümüz ve ardından da Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının oyuncu kadrosuna katılan Atakan Çelik, performansıyla ekibin dikkat çeken ismi oldu. Bazı skeçlerde söylediği şarkılar ve yaptığı sunumlar Çelik'i diğer ekip üyeleri arasında ön plana çıkaran özellikleri oluyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncuları arasında yer alan Atakan Çelik, biyografisi ile merak edildi. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunun dikkat çeken ismi Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

ATAKAN ÇELİK KİMDİR?

3 şubat 1990 tarihinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Atakan Çelik, 1.83 boya sahiptir. 2017'de evlenen Atakan Çelik, İktisat bölümünden mezundur. Çelik, çocukluk hayalinin oyunculuk olduğunu ifade ediyor.

Tiyatro ve oyunculuk konusunda her zaman hevesinin olduğunu, her milli bayram ve müsamerelerde mutlaka sahnede yer aldığını ifade eden Atakan Çelik, annesinin 'sigortalı işin olsun' ısrarı üzerine bir müddet sahnelerden uzaklaşmıştır.

2015 yılında BKM Mutfak çatısı altına giren Atakan Çelik, hayallerinin peşine tekrar düşmüştür. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine katılmıştır. 

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Bahadır) (Sinema Filmi)

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • hasan umut Yıldırım 2019-10-24 21:39:15

    Atakan çelik efendi bir adamdır çok güzel hareketler bunlar 2 de iyi bir oyuncu hayelerini ortayana düşmüştür şimdi oynuyor o birnci bir oyuncuydur oynadını filimlerden hariketlere çektı o bir efendi benle bir oynasa mutlu olacam

  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı