A24.com.tr » dizi haber » Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman | Çocuklar duymasın bitti mi neden yok?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman | Çocuklar duymasın bitti mi neden yok?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman | Çocuklar duymasın bitti mi neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman? Çocuklar Duymasın bitti mi neden yok?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman? Çocuklar Duymasın sezon finali ne zaman? Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi bitti mi? 18 ve 25 Nisan akşamı neden yayınlanmadı?

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yapımcı ve senarist Birol Güven, geçen hafta sezon finalini yapan Çocuklar Duymasın dizisinin 2023'te tekrar ekranlara döneceğini söyledi.

Dizinin 7'den 70'e her yaşta izleyicisinin olduğunu ve çok sevildiğini dile getiren Güven, "Biz hiçbir zaman bitme kelimesini kullanmıyoruz. Bu ara birkaç yıl sürebilir." dedi.

"2023'te geri dönecek''

Güven, dizide şimdilik final yaptıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Değişen dünya, yaşam stilimiz, Türk toplumundaki değişimler gerçekleştikten sonra yeni senaryolarla tekrar geleceğiz. Bugünü yeteri kadar anlattığımızı düşünüyoruz. 2023'te geri dönüp neler değişti diye yapabiliriz gündelik hayatı. Değişik dönemlerde 2002'den beri aralar vererek devam ediyoruz. Şimdi hedef 2023 gibi gözüküyor. Çocuklar Duymasın 2023'te tekrar ekranlara dönecek. 2023 herkesin dilinde, hepimiz merak ediyoruz Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü. Herkeste bir 2023 hedefi var çünkü herkes diyor ki 2023'te çok şey değişecek. Bunu da birinin anlatması gerekiyor. Bunu da eskiyle kıyaslayarak en iyi Çocuklar Duymasın anlatır."

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haluk’a takıntılı derecede aşık olan Tutku, Haluk’un çevresindeki herkese kendini yavaş yavaş affettirmeye başlar. Birkaç başarısız girişimden sonra Dominant Gönül’le de iletişim kurmayı başaran Tutku, artık Haluk’un karşısına çıkmak için en doğru zaman olduğunu düşünür. Tutku, Haluk’un şirkette olduğunu öğrenince hiç vakit kaybetmeden yola koyulur.

Haluk ve Tutku’nun karşılaşmalarını istemeyen İrem’in bütün uğraşlarına rağmen Haluk da şirketten ayrılmaz. Haluk ve Tutku karşılaşmasında yaşanacaklar merak konusudur.
Öte yandan Havuç ve Simay’ın düğünü için oturma düzeni yapılması gerekmektedir. Herkes Haluk ve Meltem’in masasında oturmak isteyince ortalık karışır. Yedi yüz kişilik düğünde herkesin oturacağı masayı ayarlamak zaten bir hayli zorken, bir de piste yakın masada oturmak isteyenler çıkınca işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Tuna, Element’in Işıl’a aşık olduğunu bilmeden Element’e taktikler verir. Element Tuna’nın taktikleri sayesinde Işıl’la yakınlaşınca Tuna çıldırır.

Haluk yeni evine taşınacaktır. Herkes taşınma konusunda Haluk’a yardımcı olmaya çalışırken Meltem’in uzak durması başta Gönül olmak üzere herkesi şaşırtır. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 5 yorum yapıldı.
  • arzu 2019-10-18 03:03:24

    sonsuz bitti

  • ilker kırdar 2019-06-10 17:08:02

    entrika sahnelerine sonuna kadar hatta allah ına kadar hayır birde idil tansel kızları ile jetleg özlem ve doğrucu sertaç geri dönsün artık bi zahmet

  • ilker kırdar 2019-06-10 17:06:09

    ey birol güven sana çok sert ve ağır şartlarımız var aksi halde türk halkı olararak bu diziyi çekmeni engelliyeceğiz şartlarımız bir kere tutku ile gece karakterleri kesinlikle yer almayacak haluk ile meltem barışacak ve yeniden evlenecek diziye eski karakterler geri dönecek

  • ilker kırdar 2019-06-10 17:02:30

    yayınlayacak yeni kanal a şimdiden ricam şu bu dizinin 2010 2014 yıllarındaki eski gerçek havuç emreli idil tansel ve iki genç kızın olduğu zamanlardaki gibi çekeceklerse çeksinler yani birol güven le baştan pazarlık yapsınlar çünkü türk halkının entrikalı sahneleri kaldıracak hali ve gücü kalmadı

  • sima 2019-04-28 15:08:00

    Bu mi Tjfjducfcindbcifdcj

  Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?
Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?