A24.com.tr » medya » CNN Türk gazeteci Hande Fırat kimdir nereli kaç yaşında?

CNN Türk gazeteci Hande Fırat kimdir nereli kaç yaşında?

CNN Türk gazeteci Hande Fırat kimdir nereli kaç yaşında?

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesiyle akıllara kazınan gazeteci Hande Fırat, bu akşam sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CNN TÜRK'te Başak Şengül moderatörlüğünde gazeteciler Hande Fırat, Hakan Çelik ve Murat Çelik katıldığı Seçime Doğru Özel programında, gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

Sosyal medya ise Hande Fırat’a tepki yağıyor. Bir çok Twitter kullanıcısı tweetlerinde gazeteci Hande Fırat’ın tavırlarına dikkat çekiyor.

İŞTE TWITTER'DAKİ O TEPKİLERDEN BAZILARI...

- Hande Firat neden arsizca siritiyor!

- Hande Fırat'in ağzına inşaat küreğiyle gelişine vurmak isteyenler.

- hande fırat devran dönünce aç kalırsın umarım

- Hande Fırat Düşmanına bakarmış gibi bakıyor

- Hande Fırat nasil çirkin ve saygısız bir üslubun var senin? Karşında ilkokul arkadasin oturmuyor soytarılık yapma.

- Hande Fırat aşırı çirkin bir kadın

- Hande Fırat'ın soru sorarkenki hal ve hareketleri bana feci itici geliyor..

- Hande Fırat'ın Sayın Başkan İnce'yle konuşurken takındığı lakayıt, gevşek, ya.şak tavırları ciğerime yazdım.

- Hande Fırat gazeteci olduğunu farkında mı acaba? Mimikleri ve soru soruş tarzı inanılmaz aşağılayıcı. Fakat karşısında o kadar donanımlı bir insan var ki ne yapsa boş.

- Hande Fırat bu gece kendisine sayın İnce tarafından hediye edilen şemsiyeyi açmaya çalışacak

- Hande Fırat ya çok saygısız, ya da yüz ishali olmuş, jest ve mimiklerini tutamıyor.

- Hande Fırat, çirkinliğin, ve iktidar yalakalığının vücut bulmuş hali. Bir insan ancak bu kadar mide bulandırıcı olur.

HANDE FIRAT KİMDİR?

10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede okurken çalışmaya başladı. Bülent Çaplı'nın dersinde Baki Şehirlioğlu ve Murat Yetkin'i dinledi; ATV ya da Kanal D'de staj yapma şansı doğdu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da başbakanlık muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı.

Depremler, afetler, suikastler, siyasi krizler, uluslararası krizler, zirveleri takip etti. Türkiye'nin yoğun gündeminde temposu düşmeyen televizyon haberciliğini CNN TÜRK'te başarıyla sürdüren Fırat, CNN TÜRK Ankara Haber Müdürü görevinin ardından, 2011 yılında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi görevine getirildi. 2014 yılında ise Kanal D’nin de Ankara Temsilciliğine getirilerek, Doğan TV Ankara Temsilciliğine atandı. Fırat’ın 2005 doğumlu Nehir isimli bir kızı var. Hande Fırat , Fransızca ve İngilizce biliyor. Kitap okumayı ve film izlemeyi seviyor. Pilates tutkunu Fırat, resim yapıyor. Evinin bir bölümünü stüdyoya çeviren Hande Fırat yağlı boya çalışıyor.

Murat Özvardar ile 5 Aralık 2017 tarihinde evlendi.

İLGİLİ HABER CNN Türk'teki gazeteci Murat Çelik kimdir nereli kaç yaşında? CNN Türk'teki gazeteci Murat Çelik kimdir nereli kaç yaşında?

YORUMLAR
  Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!
Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!