A24.com.tr » politika » CHP İstanbul'da Mahmut Tanal sürprizi Mahmut Tanal kimdir?

CHP İstanbul'da Mahmut Tanal sürprizi Mahmut Tanal kimdir?

CHP İstanbul'da Mahmut Tanal sürprizi Mahmut Tanal kimdir?

2019 seçimlerine hazırlanan CHP'de İBB Başkanlığı için Hamzaçebi'nin ismi konuşulurken İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "Aday olmak istiyorum" diyerek sürpriz bir çıkış yaptı.

2019 yerel seçimlerine hazırlanan CHP'de sürpriz bir isim adaylığını açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak istediğini belirtti.

Bilecik'te yayın yapan 11haber.com internet sitesine konuşan Tanal, "İstanbul'da oturuyorum, İstanbul'u çok iyi biliyorum. İstanbul'un sorunlarını, dertlerini çok iyi bilen biriyim. O anlamda İstanbul halkının bana bu fırsatı verebileceğine inanıyorum" dedi. 

MAHMUT TANAL KİMDİR?

Mahmut Tanal, 1 Ocak 1961 tarihinde Şanlıurfa Hilvan’ın Bahçecik Köyünde dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra serbest avukat olarak çalıştı.

Bahçeşehir ve Okan Üniversitelerinde Siyaset Okulu Programı'ndan sertifika aldıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nin Ceza Mahkemesi Hukukunda İletişimin Denetlenmesi ve Teknik İzleme Programı eğitimi ile Türkiye Barolar Birliği ve Avrupa Konseyinin birlikte düzenlediği Türk Avukatlarının Aşamalı Eğitimi Programına katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Ceza Hukukçuları Derneği ve Tüketiciyi Koruma Derneği Üyesi oldu.

Orta düzeyde Almanca bilen Tanal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR
  Sekizinci kıta'ya dair yeni bulgular ortaya çıktı...
Sekizinci kıta'ya dair yeni bulgular ortaya çıktı...