A24.com.tr » yaşam » CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hastaneye kaldırıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hastaneye kaldırıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hastaneye kaldırıldı

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılım İstanbul'a yaklaştıkça artıyor. Yürüyüşe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, sıcak hava nedeniyle fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Tekin Bingöl, Adalet Yürüyüşü'nün 18'inci gününde Kocaeli'de bulunan Kartepe yokuşunu çıkarken aniden yere düştü. Hızla müdahale edilen ve ambulansa alınan Bingöl'e ilk müdahale burada yapıldı.

KALP RAHATSIZLIĞI VAR

Alınan ilk bilgilere göre Bingöl'ün tansiyonunun düştüğü ve bu nedenle rahatsızlandığı, kalp ritminde herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.

Ayrıca Tekin Bingöl'ün daha önce kalp rahatsızlığı geçirdiği belirtildi.

KOCAELİ’YE GELİNDİ

Adalet Yürüyüşü’nde hava sıcaklığı nedeniyle verilen molanın ardından yürüyüş saat 17.00’de yeniden başladı. CHP Kocaeli İl ve ilçe örgütleri Adalet Yürüyüşü’ne katılanları Sakarya Esentepe mevkiinde karşıladı. Burada yol daralınca polis ile yürüyüşe katılanlar arasında kısa süreli arbede çıktı. Polisin ikna çabasıyla gerginlik sona erdi.

Yürüyüşe Fenerbahçe Friends taraftar grubu da katıldı. Fenerbahçe bayraklarıyla yürüyenler ’Adalet’ sloganları attı. Esentepe’de başlayan yürüyüşte Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi’ne ulaşılarak mola verildi. CHP Mersin Gençlik Kolları Kocaeli sınırında ’Senin için de adalet kardeşim’ yazılı pankart açarken, meşaleler yaktı. Kortejde bulunanlar gençleri alkışladı. 

YORUMLAR
  Bir zamanlar İstanbul (Eski İstanbul fotoğrafları)
Bir zamanlar İstanbul (Eski İstanbul fotoğrafları)