A24.com.tr » magazin » Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a gözdağı

Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a gözdağı

Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a gözdağı

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç'ın, İrlandalı manken sevgilisi Chloe Loughnan'dan ayrılacağı iddia ediliyordu. Ünlü şarkıcının eşi konu hakkındaki sessizliğini bozdu.

Serdar Ortaç ile 2014 yılında evlendiği manken Chole Lougnan'ın evliliklerinin sonlanacağı şeklinde dedikodular gündeme gelmişti.

Serdar Ortaç, geride kalan günlerde "Evlerimi sattım, borçlarımı ödedim. Sadece bir evim, bir de vergi borcum kaldı." açıklamasında bulunmuştu. Ortaç'ın açıklamalarının ardından eşi Chloe Loughnan ise sessizliğini bozarak "Serdar'ı kumardan ben kurtardım" dedi.

Maddi kriz yaşadığı günleri anlatan ve borçlarını temizleyerek rahat bir nefes alan Serdar Ortaç'ın 24 yaşındaki eşi Chloe Loughnan sessizliğini bozarak eşinin kumardan kurtulma sürecini anlattı.

"HAYATI BENİM SAYEMDE KURTULDU"

46 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç'ın İrlandalı 24 yaşındaki eşi manken Chloe Loughnan çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Serdar'a kumarı ben bıraktırdım. Hayatı ve mesleği benim sayemde kurtuldu. Benden boşanamaz. Her şey benim kontrolüm altında." dedi.. 

YORUMLAR
  Kış hastalıklarından koruyacak 10 önlem
Kış hastalıklarından koruyacak 10 önlem