A24.com.tr » medya » Cennetin Gözyaşları 17. bölüm fragmanı yayınlandı - ATV yeni son bölüm

Cennetin Gözyaşları 17. bölüm fragmanı yayınlandı - ATV yeni son bölüm

Cennetin Gözyaşları 17. bölüm fragmanı yayınlandı - ATV yeni son bölüm

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Cennet'in Gözyaşları dün akşam yayınlanan 16. bölümüyle izleyicileri soluksuz bıraktı. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte 17. bölüm tanıtımı...

Cennet'in Gözyaşları dizisi, hayranlarını bir kez daha ekrana kilitleti. Dizinin takipçileri, son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacakları şimdiden merak etmeye başladı.

Arzu ve Cennet ile ilgili sırlar bir bir ortaya çıkarken, Arzu iyice köşeye sıkışmıştır. Köşeye sıkışmasındaki bir başka neden ise, Cennet’in babasının çıkıp gelmesidir. Kaya, kızıyla ilişki kurmaya çalışırken, bir yandan Arzu’dan alacağı intikamı planlar.

SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte sır perdelerinin de yavaş yavaş çözüldüğü görülüyor. Cennet, kendini yapayalnız hissederken, Kaya kızının kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Melisa ve Selim’in birlikte olduğunu düşünen Cennet, en büyük destekçisini yitirmiştir. Melisa ise bu durumu fırsata çevirerek Selim’le yakınlaşma peşindedir. Aile içinde yaşanan sıkıntıları da bahane ederek Selim’in evine yerleşir. Amcası ve babası bu duruma karşı gelse de, Melisa son derece kararlıdır. Fragmanın dikkat çeken başka bir noktasıysa, Cennet’in Selim’e karşı sert tavrıdır. Selim, kurtuluşunu Melisa ile evlenmekte bulur. Melisa’nın yıllardır beklediği fırsat ayağına gelir.

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 17. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin yıllar içerisinde ettikleri ve hafızalara kazınan talihsiz sözler!
Ünlü isimlerin yıllar içerisinde ettikleri ve hafızalara kazınan talihsiz sözler!