A24.com.tr » medya » Cem Yılmaz'a bir tepki de Engin Günaydın'dan

Cem Yılmaz'a bir tepki de Engin Günaydın'dan

Cem Yılmaz'a bir tepki de Engin Günaydın'dan

Cem Yılmaz'ın "Komedyenlere tur bindirdim" sözlerinin yankıları sürüyor. Yılmaz Erdoğan'ın ardından Engin Günaydın'da Cem Yılmaz'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

Komedyenler dünyasında Cem Yılmaz'ın iddialı sözlerinin yarattığı tepki sürüyor. Cem Yılmaz’ın, “Komedyenler arasında sonuncuyum. Çünkü hepsine tur bindirdim” sözlerine ilişkin Engin Günaydın, “Haberimiz olsaydı biz de gardımızı alırdık” dedi.

45 yaşındaki oyuncu, “Ben rakip olarak değil, partner olarak düşünüyorum. Komedide rakip yoktur. Kimseyi rakip görmüyorum. Herkes kendi alanında hareket ediyor. Bundan sonra bize de haber verirlerse sevinirim. Haberimiz olsaydı biz de gardımızı alırdık” diye konuştu.

Cem Yılmaz’ın sözlerine ilk cevap usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'dan gelmiş, “Ben o yarışı görmedim, ne zaman yapmış?” demişti. Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Komedi Festivali’nde konuşan Erdoğan, çok sayıda komedyenin izleyiciyle buluşmasını sağlayan organizasyonda yer almayan Cem Yılmaz’la ilgili, “Kapımız her zaman açık. Fakat Cem’in şu an oyunu yok. Belki seneye” diye konuşmuştu.

Gülse Birsel’in yazdığı ve Engin Günaydın’ın rol aldığı Aile Arasında komedi filmi 1 Aralık 2017’de gösterime giriyor. Cem Yılmaz’ın Arif v 216 filmi ise 5 Ocak 2018’de sinemaseverlerle buluşacak 

YORUMLAR
  Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler
Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler