A24.com.tr » magazin » Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı ortaya çıktı

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı ortaya çıktı

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı ortaya çıktı

Bir süredir ilişki yaşadıkları söylenen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti Bodrum'da yaptıkları tatil sırasında görüntülendi. Bu sayede ikilinin aşk yaşadığı doğrulanmış oldu.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ilişkisi bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. İkili son zamanlarda birlikte oldukları kameralara yansırken son olarak Bodrum'da görüldüler.

Ünlü komedyen Yılmaz'ın 9 milyon TL değerindeki teknesinde samimi pozlar veren çift Cennet Koyu'an demir attı. Samyeli, bir ara Yılmaz’ın omzuna kafasını koydu. Sevgilisinin alnını öperek karşılık veren komedyenin mutlu ifadesi dikkat çekti. Çift ‘Yeter Ki Sen Sev Beni’ isimli şarkıyı dinleyerek romantik saatler geçirdi.

Sıcaktan bunalan çift, serinlemek için denize girdi. O sırada tekne personeli, fiyatı 115 bin TL olan iki adet seabob’ı (denizaltı jet-ski) hazırladı. Dalmak için kıyafetini giyerken zorlanan Samyeli’ye, Yılmaz yardım etti. İlk olarak sunucu seabob’u kullanarak denizde keyifli zaman geçirdi. Ardından aracı alan komedyen, mavi sularda şov yaptı. Hız yapan ve dalarak birkaç metre suyun altından giden Yılmaz, “Aşkım senin için dalıyorum” diyerek hareketini tekrarladı.

Defne Samyeli, bir ara Yılmaz’ın omzuna kafasını koyunca, sevgilisi alnını öperek karşılık verdi.

Cem Yılmaz’ın bir süredir yaptığı sıkı sporla, göbeğini erittiği gözden kaçmadı.

 

YORUMLAR
  Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı
Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı