A24.com.tr » medya » Cem Adrian Instagram hesabından hilecilere karşı uyardı

Cem Adrian Instagram hesabından hilecilere karşı uyardı

Cem Adrian Instagram hesabından hilecilere karşı uyardı

Ünlü şarkıcı Cem Adrian sosyal medya hesabından yaptığı bir deneyle kullanıcıları hilecilere karşı uyardı.

Ünlü şarkıcı Cem Adrian Instagram hesabından "Kandırılmaya çalışılıyorsunuz, haberiniz olsun" diyerek kullanıcıları bilinçlendirmeye çalıştı.

"KANDIRILMAYA ÇALIŞILIYORSUNUZ"

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabı Instagram'dan izlenme hilelerine karşı bir deney yaptı. Instagram'da sıklıklı yapılan hileli videolara karşı takipçilerini uyaran şarkıcı, "Hileli videolarla kandırılmaya çalışılıyorsunuz, bilin istedim" dedi.

Cem Adrian, instagram hesabından iki video paylaşarak, videolardan birinin beğeni sayısını hileyle arttırdı. İki paylaşımı birbiriyle kıyaslayan Cem Adrian, yaptığı paylaşıma, "Bugün yayınladığım iki videonun izlenme sayıları.Soldaki video hilesiz. Sağdaki video hileli. Hani diyoruz ya 'Bu saçma sapan şeyleri bu kadar kişi nasıl izliyor' diye cevabı burada. Aynı hileler İnstagram takipçi sayısı, beğenilme sayısı, Youtube abone ve izlenme sayılarında da yapılabiliyor. Böylelikle yaratılan sahte algılardan 'kar' elde edilmeye çalışılıyor. Yani kandırılmaya çalışılıyorsunuz. Haberiniz olsun istedim. Gerçeklerle kalmanız dileğim ile. (Tekrar edeyim bunları beni takip eden dostlar için yazmıyorum. Onlar zaten neyin ne olduğunu biliyor)" notunu düştü.

YORUMLAR
  Bu resimde ilk bakışta ne görüyorsun? (Karakter analizi)
Bu resimde ilk bakışta ne görüyorsun? (Karakter analizi)