A24.com.tr » yaşam » Çavuşoğlu S-400'ler için tarih verdi

Çavuşoğlu S-400'ler için tarih verdi

Çavuşoğlu S-400'ler için tarih verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO'nun tepki gösterdiği Rusya'dan S-400 alımının bu hafta içinde tamamlanacağını açıkladı.

Rusya ile Türkiye arasında anlaşmaya varılan S-400 füze savunma sistemi satışı, bu hafta imzalanacak resmi anlaşmayla kesin olarak gerçekleşiyot

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı füze savunma sisteminde anlaşmanın tamamlandığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Bu hafta içinde imzalar atılabilir'' dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "S 400 konusunda sorun yok. Detayların konuşulması gerekiyor. Bu hafta içinde imzalanabilir" ifadelerini kullandı.

S-400 FÜZE SAVUNMA SİSTEMİ ANLAŞMASI BU HAFTA İMZALANABİLİR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, haber televizyonlarının canlı yayınladığı basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Çavuşoğlu'nun verdiği bilgiye göre, Rusya ile S-400 füze savunma sistemi anlaşması bu hafta imzalanabilir.

''DOĞU KUDÜS'TE BÜYÜKELÇİLİKLER AÇILACAK''

Dışişleri Bakanı, Doğu Kudüs'ü bağımsız Filistin devletinin başkenti olarak tanıyan devletlerin söz konusu yerde büyükelçilikler açacağını duyurdu. Çavuşoğlu, "Bağımsız Filistin devletinin tanınması, BM kararlarına uygundur. Doğu Kudüs başkentil Filistin'in tanınması için mücadele edeceğiz" dedi. 

YORUMLAR
  Bunları 'ben yapmam' diyen kadın yalan söyler
Bunları 'ben yapmam' diyen kadın yalan söyler