A24.com.tr » medya » Çarpışma final mi yapıyor, Çarpışma dizisi bitecek mi, son bölüm ne zaman?

Çarpışma final mi yapıyor, Çarpışma dizisi bitecek mi, son bölüm ne zaman?

Çarpışma final mi yapıyor, Çarpışma dizisi bitecek mi, son bölüm ne zaman?

Kadrosunda birçok yıldız ismin yer aldığı Çarpışma dizisinin reytinglerde başarısız olmasının ardından 13 bölümlük yapılan anlaşmanın devam ettirilmeyeceği ortaya çıktı.

 Show TV'de yayınlanan ve kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Show TV'nin yüksek bütçeli dizilerinden biri olan Çarpışma'dan kötü haber geldi. Reyting listelerinde bir türlü istenilen başarıyı gösteremeyen dizinin fişini kanal çekti. 4 başrolü olan dizi 3 bölüm sonra yani 13. bölümde erken final yapacak.

KARAR AY YAPIM'A BİLDİRİLDİ

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi yıldız isimleri buluşturan Çarpışma dizisi için final kararı alındığı ve kanalın AY Yapım'a kararı bildirdiği iddia edildi.

REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ

İddiaya göre; Show TV, Ay Yapımla bir görüşme yaptı ve reklamların dizi maliyetini karşılayamadığı öğrenildi. Çarpışma dizisinin yapılan 13 bölümlük anlaşması sonrası yeni sözleşme yapılmayacağı yapıma bildirildi.

Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile, Çarpışma dizisinin final yapacağı iddiasını yalanladı. Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“#çarpışma final yapmıyor. 13. bölümde final kararı almışız gibi piyasaya sunulan haberler yalan. Maksatlı çıkartılan bu haberlere inanmayınız. Kaynağı belli olmayan haberleri dikkate almayınız. Çarpışma her Perşembe tam gaz devam.”

 

YORUMLAR
  Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)
Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)