A24.com.tr » medya » Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, Fatih'te buluşuyor

Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, Fatih'te buluşuyor

Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, Fatih'te buluşuyor

2009 yılında yayınlanan Ezel'de bir arada oynayan Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul'un fethinin anlatıldığı Fatih'te yeniden buluşuyor.

'Ezel' isimli dizide gösterdikleri performansla hafızalara kazınan Ezel ve Eyşan ikilisi yeni bir projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul'un fatihi Fatih Sultan Mehmet'İn hayatının anlatıldığı 'Fatih' isimli dizide buluşan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu 2009'dan sonra ilk kez karşılıklı oynayacak.

FAHRİYE EVCEN VE ÇETİN TEKİNDOR SÜRPRİZİ

Osmanlı Devleti'nin en önemli padişahlarından olan ve 21 yaşında İstanbul'un Fethi'yle çağ kapatıp, çağ açan Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatılacağı 'Fatih' dizisinin oyuncuları netleşmeye başladı. Projede, Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun partnerinin Cansu Dere olacağı iddia edildi. Medya yapımcılığında Kanal D'de aralık ayında ekrana gelecek dönem dizisinde, 15 ünlü yer alacak. Fahriye Evcen ve Çetin Tekindor gibi isimlerle de görüşen yapım şirketi, projeyi Bursa'nın Karacabey ilçesinde kurulan platoda ve İstanbul'un tarihi yerlerinde çekecek. Birçok isim de konuk oyuncu olarak dizide yer alacak. 

YORUMLAR
  Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....
Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....