A24.com.tr » magazin » Caner Toygar Survivor'a katılacak mı - Caner Toygar kimdir?

Caner Toygar Survivor'a katılacak mı - Caner Toygar kimdir?

Caner Toygar Survivor'a katılacak mı - Caner Toygar kimdir?

Esra Erol'un evlendirme programıyla şöhreti yakalayan ve ekranlarda görmeye alıştığımız olaylı damat adayı Caner Toygar, Survivor 2018'e gidiyor.

 Yıllar önce bardak kırma hareketiyle hafızalara kazınan damat adayı Caner Toygar, yıllar sonra izdivaç programında Berke ile evlendi. Kısa sürede boşanma kararı alan Caner, yaptığım paylaşımlar "Survivor'a mı gidecek" dedirtti.

BU SENE ÇOK FARKLI OLACAK

TV8'in fenomen yarışması Survivor bu sene bambaşka bir konseptle izleyici karşısına çıkacak. Yarışmada bir grup All Star ekibinden oluşurken diğer grup gönüllerden oluşacak. Acun Ilıcalı şu ana kadar All Star kadrosunda Merve Aydın, Nagihan Karadere ve Sema Aydemir'in olacağını açıkladı.

İLGİLİ HABER Merve Aydın'dan Survivor All Star için çok iddialı sözler Merve Aydın'dan Survivor All Star için çok iddialı sözler

CANER SURVİVOR'A MI GİDİYOR?

Bu açıklamaların ardından Caner, Instagram hesabından Survivor fotoğrafı paylaşıp "her an her şey olabilir." diyerek kafaları karıştırdı. Caner'in Survivor'a katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Caner Toygar, lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmedi. İsmini katıldığı evlilik programlarıyla geniş kitlelere duyuean Caner Toygar, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi.
2009 yılında çıkardığı "Naber Fıstık" isimli albümle müzik piyasasında şansını deneyen Caner Toygar, uzun süren sessizliğini Esra Erol’da bozdu. Programda tanıştığı Berke ile hayatını birleştiren Caner Toygar, Esra Erol’un ekibinde çalışıyor.

YORUMLAR
  Resimler hareket ediyor mu etmiyor mu?
Resimler hareket ediyor mu etmiyor mu?