A24.com.tr » magazin » Caner Erkin, Şükran Ovalı'ya Vartolu'yu sildirdi!

Caner Erkin, Şükran Ovalı'ya Vartolu'yu sildirdi!

Caner Erkin, Şükran Ovalı'ya Vartolu'yu sildirdi!

Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin'in isteği üzerine şu sıralar 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile fırtınalar estiren Erkan Kolçak Köstendil'i takipten çıkardı.

 Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen oyuncular Şükran Ovalı ve Erkan Kolçak Köstendil dostluğu bitti. İkilinin samimiyetinden Caner Erkin'in rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

ARALARINDA AŞK DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI

Sürekli olarak paylaştıkları samimi görüntüler yüzünden bir dönem aralarında aşk dedikodularının dahi çıkmasına neden olan Şükran Ovalı ve Erkan Kolçak Köstendil'in uzun süredir konuşmadıkları öğrenildi. Çiftin arasının bozulması Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in düğününün gerçekleştiği dönemlere denk geliyor.

CANER ERKİN İSTEDİ

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Şükran Ovalı ile Erkan Kolçak Köstendil ikilisinin dostluğunun bitmesinde Caner Erkin'in etkili olduğu öne sürüldü.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKARDI

İddialara göre; ünlü futbolcu bu yakınlıktan rahatsız olup, Şükran Ovalı'nın Erkan Kolçak Köstendil'le görüşmesini yasakladı. İki eski dost sosyal medya hesaplarından birbirini de takipten çıkararak bu dargınlığı da gözler önüne serdi.

YORUMLAR
  Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?
Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?