A24.com.tr » yaşam » Büyükelçinin katili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında

Büyükelçinin katili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında

Büyükelçinin katili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında

Önceki akşam saatlerinde Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u silahlı saldırı sonucu öldüren polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'la ilgili dikkat çeken bağlantılar ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında ilginç bilgiler paylaştı. Selvi'ni aktardıklarına göre, suikastçı polis 15 Temmuz'dan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da katıldığı 8 programda görev almış.

Selvi yazısında şunları söyledi. "Cumhurbaşkanlığı korumalarından hemen sonra iç güvenliği sağlayan ekip arasında. Allah korusun orada da harekete geçebilirdi. PKK'yı da FETÖ'yü de aşan uluslararası bir operasyonla karşı karşıyayız. Türkiye'yi yönetilemez bir ülke haline getirmek istiyorlar. Türkiye'yi 12 Eylül öncesinde olduğu gibi bir kaosa sürüklemek peşindeler. Rus Büyükelçi'nin vurulduğu Çağdaş Sanatlar Merkezi'nin hemen yanında, her tarafın polis kaynadığı bir yerde, suikasttan 7 saat sonra bu kez Amerikan Büyükelçiliği'nin önünde bir şahıs ateş açıyor. Beyler, biz bu filmi seyrettik. Hem de 12 Eylül'den önce. İş, AK Parti ve Erdoğan meselesi olmaktan çıktı. İş, Türkiye meselesi oldu. Devlet çökerse hepimiz altında kalırız"

ABDULKADİR SELVİ'NİN BUGÜNKÜ YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Bir zamanın ünlüleri şimdi ne yapıyor?
Bir zamanın ünlüleri şimdi ne yapıyor?