A24.com.tr » yaşam » Buse bulundu mu, Antalya'da kaybolan Buse'yi arama çalışmaları devam ediyor

Buse bulundu mu, Antalya'da kaybolan Buse'yi arama çalışmaları devam ediyor

Buse bulundu mu, Antalya'da kaybolan Buse'yi arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da meydana gelen hortum felaketinde annesiyle bulunduğu otomobilin sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

 Antalya'da sel sularına kapılan Buse'den umutla güzel haberler bekleniyor.

Kemer Sanayi Sitesi önünde başlayan çalışmalara Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı su altı ekipleri, İl Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler, İl Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı arama kurtarma timleri ile Antalya AKUT ve AFAD ekiplerinden oluşan 144 kişi katılıyor.

Çalışmalarda 15 araç, 3 bot ve bir jetski kullanılıyor. Bir ambulans hazır bekletiliyor. 3 arama kurtarma ve bir kadavra köpeği ile 2 insansız hava aracının da kullanıldığı arama çalışmaları, iki koldan sürdürülüyor.

Bir ekip denizde diğer ekip ise Ağva Deresi'nde arama çalışmalarını yürütüyor. Sahil Güvenlik Hücum Botu'nun su altı arama cihazları ile tarama yaptığı çalışmada başka bir bottaki balık adamlar ise dalış gerçekleştiriyor.

Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı helikopter deniz yüzeyini tarıyor. AFAD ve AKUT ekiplerinin karada yürüttüğü arama çalışmalarını genç kızın babası Ahmet Acar yakından takip ediyor.

YORUMLAR
  Beşiktaş’taki patlamada olay yerinden ilk görüntüler
Beşiktaş’taki patlamada olay yerinden ilk görüntüler