A24.com.tr » eğitim » Bursa yarın okullar tatil mi | Bursa 27 eylül okullar tatil mi | Bursa Valiliği okullar tatil mi son dakika duyurular

Bursa yarın okullar tatil mi | Bursa 27 eylül okullar tatil mi | Bursa Valiliği okullar tatil mi son dakika duyurular

Bursa yarın okullar tatil mi | Bursa 27 eylül okullar tatil mi | Bursa Valiliği okullar tatil mi son dakika duyurular

İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem Bursa'da da hissedildi ve kentte okullar tatil edildi. Peki 27 Eylül Cuma günü okul var mı? Bursa yarın okullar tatil mi?

Bursa'da yarın okullar tatil mi? Bursa'da yaşayan ve bugün merkez üssü İstanbul Silivri olan depremi derinden hisseden Bursalılar da büyük korku ve panik yaşadı. Deprem sonrası İstanbul'un yanı sıra Yalova ve Bursa'da da okullar tatil edildi, öğrenciler evlerine gönderildi.

Peki Bursa'da yarın okullar tatil mi? Bursa 27 Eylül Cuma günü okullar tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil mi? İşte son dakika duyurular...

BURSA VALİLİĞİNDEN RESMİ AÇIKLAMA

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem sonrası Bursa Valiliği şu açıklamayı yaptı:

"Marmara Denizi Silivri açıklarında bugün saat 13:59’da meydana gelen 5.8 Mw büyüklüğündeki deprem sonrasında Valiliğimizce AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi hemen faaliyete geçirilmiştir.

Deprem sonrası ilimizdeki AFAD, 112, 155 ve 156 ihbar hatlarına şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Can ve mal kaybı bulunmamaktadır.

Tedbiren deprem nedeniyle ilimizdeki ilk ve orta dereceli okullarımızda bugün (26 Eylül Perşembe) eğitimin geçici olarak tatil edilmesine karar verilmiştir."

BURSA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (27 EYLÜL 2019 CUMA)

Bursa Valiliği, okulların yarın tatil edilip edilmediği hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Gelişmeleri aşağıdaki valilik hesabından takip edebilirsiniz.

BURSA VALİLİĞİ SON DUYURULAR (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?
Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?