A24.com.tr » magazin » Burak'ın eski sevgilisinden Fahriye'ye ince gönderme

Burak'ın eski sevgilisinden Fahriye'ye ince gönderme

Burak'ın eski sevgilisinden Fahriye'ye ince gönderme

Fahriye Evcen'in geçtiğimiz günlerde İnstagram'dan paylaştığı 'no make up' fotoğrafı sosyal medyayı ikiye bölerken, Burak Özçivit'in eski sevgilisi Ceylan Çapa, Fahriye Evcen'e göndermede bulundu.

Sosyal medya hesabından "doğal halim" diye paylaştığı fotoğraf estetikli yorumları yapılan Fahriye Evcen'e bir yanıt da Burak Özçivit'in eski sevgilisi sosyetik güzel Ceylan Çapa'dan geldi.

İnstagram hesabından paylaşımda bulunan Ceylan Çapa, "#nomakeup böyle olur" notuyla Fahriye Evcen'e göndermede bulundu.

Fahriye Evcen'in bir dizi estetik ameliyat geçirdiği iddia edildi. Evcen, iddialara makyajsız fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi. Burak Özçivit, yaklaşık 750 bin beğeni alan fotoğrafın altına "İşte bu!" yazarak eşini destekledi.

CEYLAN ÇAPA'DAN FAHRİYE'YE GÖNDERME

Özçivit'in bir dönem aşk yaşadığı Ceylan Çapa da dün makyajsız halini Instagram'ın hikaye bölümünde takipçileri ile paylaştı. Çapa'nın paylaşımına "no make up böyle olur" notunu düşmesi 'Fahriye'ye gönderme mi?' yorumlarına neden oldu. 

2 YIL AŞK YAŞADILAR

Burak Özçivit ile Ceylan Çapa yaklaşık 2 yıl aşk yaşamış, yakışıklı oyuncu ayrılıktan kısa bir süre rol arkadaşı Fahriye Evcen ile birlikte olduğunu duyurmuştu. İkili geçtiğimiz yaz da nikah masasına oturdu.

YORUMLAR
  Dünya Güzellerim programı hakkında bomba iddia
Dünya Güzellerim programı hakkında bomba iddia