A24.com.tr » medya » Burak Yılmaz medyanın zirvesinde

Burak Yılmaz medyanın zirvesinde

Burak Yılmaz medyanın zirvesinde

MTM Medya Takip Merkezi tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan sporda medyanın en çok konuşulanlar araştırmasında 8-14 ekim tarihleri arasında Burak Yılmaz ve Mehmet Topal zirvede yer aldı.

 MTM Medya Takip Merkazi tarafından düzenlenen en çok konuşulanlar listesinde bu hafta sporun önde gelen futbolcuları yer aldı.

EN ÇOK KONUŞULAN FUTBOLCULAR

Araştırmalara göre 8-14 ekim 2018 tarihleri arasında yazılı basında en çok konuşulan isim Trabzonspor'un yıldız forveti Burak Yılmaz oldu. Burak Yılmaz'ın yönetimle yaşadığı sıkıntılar ve bu sıkıntıların aşılmasından sonra sahalara dönüp gollerine devam etmesi medyada kendisine en çok yer verilmesinde etkili oldu. Burak Yılmaz toplamda 292 habere konu oldu.

Medyada adı en fazla geçen ikinci isim ise Fenerbahçe'li isim Mehmet Topal oldu. Fenerbahçe'de tartışmaların odağında olan Mehmet Topal toplamda 281 kere haberlerde yer aldı.

Listenin üçüncü sırasında ise Berkay'la yaşadığı kavga olayından sonra gündeme bomba gibi düşen Başakşehir'in futbolcusu Arda Turan yer aldı. Arda toplamda 239 habere konu oldu.

YORUMLAR
  Doktorların tavsiye ettiği en önemli 5 egzersiz...
Doktorların tavsiye ettiği en önemli 5 egzersiz...