A24.com.tr » magazin » Bülent Ersoy'un Lerzan Mutlu'yu tehdidini mahkeme affetmedi

Bülent Ersoy'un Lerzan Mutlu'yu tehdidini mahkeme affetmedi

Bülent Ersoy'un Lerzan Mutlu'yu tehdidini mahkeme affetmedi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Bülent Ersoy, bir televizyon programında Lerzan Mutlu'ya yönelik tehditkâr söylemleri nedeniyle açılan davada ceza aldı.

Magazin dünyasında iki ünlü isim arasındaki 'tehdit' davasında karar çıktı.

Şarkıcı Lerzan Mutlu'ya yönelik "Ben adamın canlı yayınını basarım" sözü nedeniyle "Tehdit" suçundan yargılanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 900 lira adli para cezasına çarptırıldı.

İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki 5'inci duruşmaya, sanık Bülent Ersoy ve şikayetçi Lerzan Mutlu katılmadı. Tarafları avukatları temsil etti.

Şikayetçi Lerzan Mutlu'nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, sanık Bülent Ersoy'un pişmanlık sergilemediğini belirterek, caydırıcı bir şekilde cezalandırılmasını gerektiğini söyledi. Sanık Bülent Ersoy'un avukatı Aydın Kuban ise suçun yasal unsurlarının oluşmadığını belirterek "Müvekkilimin ünlü bir sanatçı olması aleyhine bir değerlendirme nedeni olamaz" diyerek müvekkilinin beraatini istedi. Bunun üzerine şikayetçi Lerzan Mutlu'nun avukatı tekrar söz alarak "Kastetmek istediğim yargılama aşamasında pişmanlık göstermemesidir. Bu nedenle caydırıcı bir ceza alması gerektiğidir" deyince Ersoy'un avukatı Aydın Kuban, "Müvekkilimizin 'sesimle döverim, bilgimle gömerim' şeklindeki söylemi alelade bir söylemdir. Bu konunun bu yargılamayı ilgilendirmediğini düşünmekteyiz" dedi.

NELER OLMUŞTU?

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu hakkında "Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım." demişti. 

YORUMLAR
  Arda Turan'ın yeni oyuncağı servet değerinde... İşte ünlü isimlerin milyon dolar değerindeki otomobilleri
Arda Turan'ın yeni oyuncağı servet değerinde... İşte ünlü isimlerin milyon dolar değerindeki otomobilleri