A24.com.tr » magazin » Bülent Ersoy: Tek taşım helikopter alır

Bülent Ersoy: Tek taşım helikopter alır

Bülent Ersoy: Tek taşım helikopter alır

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy katıldığı bir organizasyonda parmağındaki devasa yüzüğü göstererek "Tek taşım helikopter alır, yani elimde helikopter taşıyorum" dedi.

Bülent Ersoy, önceki gün 13'üncü Altın Kemer Nar Festivali'nin açılış konserinde sahneye çıktı. Gri kıvırcık saçıyla dikkat çeken Diva, "Bu renk, yılın modası. İşin üstatlarıyla çalışıyorum. Onların emekleri büyük" dedi.

"ZAMANINDA ÇOK POZ VERDİM"
Yazın gelmesiyle bikinili görüntülerin artığını söyleyen Ersoy, "Ben de zamanında epey poz verdim, artık vermem" şeklinde konuştu.

"TEK TAŞIM BİR HELİKOPTER ALIR"
Sürekli takılarıyla gündeme gelen sanatçı, bu kez parmağındaki devasa yüzüklerle ilgili açıklamada bulundu. Mücevher tutkusundan bahseden Diva, "Tek taşım bir helikopter alır. Yani gördüğünüz üzere elimde helikopter var. Diğer sarı pırlantayı da kendime bayram hediyesi aldım. Artık onun değerini de söylemeyeyim" dedi.

TEK TAŞIYLA GÖMÜLMEK İSTİYOR
Kazandığı parayı mücevhere yatıran Ersoy, tek taşıyla gömülmek istediğini söylemişti. 500 bin dolarlık yüzüğüyle gömülmek istediğini söyleyen Ersoy, bu sayede öbür tarafta parıl parıl parıldayabileceğini söylemişti..

(Kaynak: Milliyet)

YORUMLAR
  Dünyanın en güzel doğal havuzları
Dünyanın en güzel doğal havuzları