A24.com.tr » gündem » Bülent Arınç'tan Sevda Noyan'a sert tepki

Bülent Arınç'tan Sevda Noyan'a sert tepki

 Bülent Arınç'tan Sevda Noyan'a sert tepki

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, AA eski Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün youtube kanalında gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ülke TV'de yayınlanan Esra Elönü tarafından sunulan bir programa konuk edilen Sevda Noyan isimli kadının komşularıyla ilgili kullandığı ifadeler ve 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin, "Kursağımızda kaldı , istediklerimizi yapamadık. Bizim aile maddi manevi donanımlı. 50 kişiyi götürürüz." şeklinde konuşmuştu. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Arınç, Sevda Noyan isimli kadının ifadelerinin toplumda büyük tepki çektiğini, bu tip kadınlar yüzünden toplumda başörtüsüne nefret oluşabileceğini söyledi. 

Bülent Arınç, "Bu kadının komşuları neler hissedecekler? Komşuları korkacak bu kadından. Ben olsam korkarım. ‘Bu ne cani bir kadın, eline bir şey geçse kapımızı çalıp bizi kesecek’ diye korkarım. Geldiğimiz noktaya bakın. Başında örtüsü olan ve dindar olduğunu söyleyen bir kadın asmaktan, kesmekten bahsediyor. Bu başörtüsü nefreti doğuracak, ondan korkuyorum. Yoksa bu kadın ne halt ederse etsin. Millet başörtüsünden nefret edecek hale gelecek. Sokakta yürürken hakaret ediliyor. Neden? Bu kadın yüzünden." diye konuştu.

YORUMLAR
  Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları
Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları