A24.com.tr » kadın » Bu baharın trendleri morhipo ile sizlere ulaşıyor

Bu baharın trendleri morhipo ile sizlere ulaşıyor

Bu baharın trendleri morhipo ile sizlere ulaşıyor

Bahar sıcakları tam olarak kendini göstermese de cıvıl cıvıl renkleri ve heyecanı çoktan başladı. Baharın gelişi pek çok etkinliğin de habercisi. Peki bu mevsimde gardıroplarda neler olacak?

 Bu yılın rengi canlı mercanın (living coral) etkisiyle turuncu, kırmızı, bordo gibi koyu tonlar ve yavruağzı gibi daha açık renkler trendlerin baş köşesinde yer alıyor. Üstelik bu sefer birbirilerinden ayrı da değiller. Kiremit rengini daha koyu bir kırmızı tonuyla bir arada giyip ısınmaya çalışan havaya görünümünüzle destek olabilirsiniz.

Baştan aşağı aynı rengi giymek yani monokrom ya da aynı rengin farklı tonlarını yani ton sür tonu tercih etmek de bu sezon özellikle sokak stilinde karşımıza çıkacak. 90'lı yıllarda oldukça popüler olan batik boya 2010'ların sonunda yeniden ortaya çıktı. Bu yıl pek çok moda evi de bu trendi geri getiriyor. Baharla birlikte özellikle uzun bir batik elbise, elbisenin içine giyebileceğiniz bir tişört ve sandaletle festival stili oluşturabilirsiniz.

Sokak stilinde öne çıkanlar
Geçtiğimiz yıl 80'lerden ilham alan kısa taytlar oversize sweatshirt'lerin altındaki vazgeçilmez parçaydı. Bu yıl ise boyları biraz daha uzamış şortları göreceğiz. Kot ceket, denim etek ya da denim on denim her zaman olduğu gibi bu baharda da yerini aldı. Skinny jean yerine daha geniş kesimli mom jeanler ya da paçası püsküllü jean modeller daha çok tercih edilecek.

Yıl boyunca her formda karşımıza çıkan animal print tişörtler, gömlekler, etekler ve pantolonlar da yine revaçta. Oversize kesim volanlı ve pilili bluzlar, özellikle beyazın tonlarındaki tasarımlar yaza doğru en çok tercih edilen modeller arasında yer alacak. Sezonun en büyük trendi ise büzgülü elbiseler olacak. Kumaşı ve tarzına göre günün her saatine uygun hale gelebilen büzgülü elbiseler, feminen ya da romantik bir görünüm yaratmak isteyenlerin tercihi olacak.

YORUMLAR
  Yaz bitti, kar geldi... Yılın ilk karı yağdı
Yaz bitti, kar geldi... Yılın ilk karı yağdı