A24.com.tr » gündem » Boşanmış babalar caniyi "kahraman" ilan etti

Boşanmış babalar caniyi "kahraman" ilan etti

Boşanmış babalar caniyi "kahraman" ilan etti

Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut olayında insanlık dışı bir tavır sergiledi. Özen eşini canice katleden Fedai Baran'ı "Kahraman" ilan etti.

Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'u vahşice katleden eski eşi Fedai Baran için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özen, "Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Gerçek katilÖmer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP'liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar" dedi.

YARGITAY DAİRE BAŞKANINI HEDEF ALDI

Özen' in katil diye nitelendirdiği Ömer Uğur Gençcan'ın ise boşanma davalarına bakanYargıtay 2'nci Hukuk Dairesi Başkanı olduğu öğrenildi.

BU İLK DEĞİL

Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" şeklinde konuşmuş, Özen söz konusu açıklamaları nedeniyle 'tahrik ve suçluyu övme' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 4 yorum yapıldı.
  • Allah Korkunuz Varsa Atın Bu Pisliği Içeri Allah Aynı Ölümü Bu Pisliğe Yaşatsın Inşallah. Ya Eminenin Yerinde Onu Kardeşi Annesi Olsa Yine Tebrik edermiyid canavar şerefsiz

  • Sinem 2019-08-26 17:35:18

    Ayyıldızlı tim imzasını atmış sana başkan bozuntusu,dansöz gibi kıvırıyormussun ben atmadım o ticari diye

  • Hly hly 2019-08-25 13:43:55

    Bir kadının gözünden: nekadar alçalmış ve zavallı görünüyo hayatta hiçbirşey olamamış bir kadının katledilişini överek 2 gün konuşulmak yeterli buna bu kadar malzeme çıkarabilir ancak artık kendini savunamıya cak bir kadın üzerinden suratuna tükürmeyi çok isterdim eminimki bu anı fotoğraflamaya çalışırdı

  • yalçın sevin 2019-08-24 12:46:16

    cinayeti övmekten yargılanmalı

  Hangi ünlü hangi takıma gönül vermiş?
Hangi ünlü hangi takıma gönül vermiş?