A24.com.tr » ajanda » Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi?

Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi?

Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi?

Show TV ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Şarkısı filmi izleyiciler tarafından beğenilirken, filmin nerede çekildiği ise merak konusu oldu. Peki Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi?

Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi? | BKM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Güldüy Güldüy ekibinin oyuncularının yer aldığı Bizim Köyün Şarkısı filmi izleyiciler tarafından çok verildi. Çekilen köyün manzarası izleyicilerin dikkatini çekerken, nereden çekildiği ise merak edildi. Doğal güzelliği dikkat çeken belde haberimizin detaylarında mevcut.

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI NEREDE ÇEKİLDİ?

Bizim Köyün Şarkısı filmi çekimleri 2018 yılında başlandı. Çekimler ise Muğla Yeşilyurt'ta gerçekleştirildi.

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI KONUSU

İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye dönerler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir?

YORUMLAR
  İnternet alışverişi sonucu hüsrana uğrayanlar!
İnternet alışverişi sonucu hüsrana uğrayanlar!