A24.com.tr » ajanda » Bizim Köyün Şarkısı full izle | Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Bizim Köyün Şarkısı full izle | Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Bizim Köyün Şarkısı full izle | Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Show TV ekranalarında bu akşam seyircisi ile buluşacak olan Bizim Köyün Şarkısı filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Bizim Köyün Şarkısı full izle | konusu nedir | oyuncuları kimdir

Bizim Köyün Şarkısı full izle | Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? | Show TV ekranların bu akşam yayınlanan Bizim Köyün Şarkısı filmi büyük küçük herkeste merak uyandırmaya başladı. BKM yapımı olan filmin oyuncu kadrosu "Güldüy Güldüy" ekibinin çocuk oyuncuları oluşturuyor. Show TV'de yayınlanan filmi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internette araştırmaya başladı. Bizim Köyün Şarkısı filminin konusu, oyuncu kadrosunu ve izleme yollarını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz...

Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'ın oturduğu aile komedisi türünde yer alan Bizim Köyün Şarkısı filmi televizyon ekranlarında bir kez daha seyirci ile buluşuyor. Çekimleri Muğla'da gerçekleşen filmde, Güldüy Güldüy'ün çocuk oyuncuları yer alıyor. İşte, filmle ilgili detaylar.

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FİLMİN OYUNCULARI KİMLER

Güldür Güldür yazar ekibinin kaleminden çıkan Bizim Köyün Şarkısı filminde Tansel Öngel, Sezai Aydın, Dora Dalgıç, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler gibi oyuncular yer alıyor.

FİLMİN KONUSU NE?

İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye döneler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir?

YORUMLAR
  Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...
Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...