A24.com.tr » dizi haber » Bizim İçin Şampiyon filmi full izle | tek part izle

Bizim İçin Şampiyon filmi full izle | tek part izle

Bizim İçin Şampiyon filmi full izle | tek part izle

Bizim için Şampiyon filmini sinemada izlemeyi kaçıran filmseverler, izlemek için yol arıyorlar. Ay Yapım ile Med Yapım'ın ortaklığında yapılan filmi resmi yayıncısı şu anda sadece Vodafone TV.

Son dönemde Türkiye'deki en iyi yapımlardan biri olan ve efsane jokey Halis Karataş ve atı Bold Pilot'un hikayesinin anlatıldığı film 7 Aralık 2018'de sinemalarda gösterime girdi. Sinemada yayınlandığı dönemde çok sevilen zirveden inmeyen filmi sinemada izleme fırsatını kaçıran filmseveler ise bu filmi izlemenin yollarını aramaya başladılar. Film resmi olarak şu anda sadece Vodafone TV'de yayınlanmaktadır.

İKİSİ BİR YOLA ÇIKTILAR, KİMSENİN HESAP EDEMEDİĞİ ŞEYLER OLDU!

Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye “Şampiyon”. İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur: Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.

Filmin yönetmenliğini Ahmet Katıksız yaparken oyuncu kadrosunda ise Eki̇n Koç (Halis Karataş), Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman), Fi̇kret Kuşkan (Özdemir Atman), Si̇bel Taşçıoğlu (Meral Atman), Ali̇ Seçki̇ner Alıcı (Hasan Karataş), Serkan Ercan (Yaşar), Erdem Akakçe (Mümin Çılgın), Sekvan Serinkaya (Gülağa), Merve Altınkaya (Zeynep Atman), Meli̇s Sezen (Esra Atman), Senay Dede (Lale Atman), Mert Deni̇zmen (Tuncay Uşaklı), Oğuz Kara (Erdi Karataş) yer alıyor. 

YORUMLAR
  Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...
Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...