A24.com.tr » medya » Bizim Hikaye 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı | 52. bölümde neler yaşandı | son bölüm izle

Bizim Hikaye 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı | 52. bölümde neler yaşandı | son bölüm izle

Bizim Hikaye 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı | 52. bölümde neler yaşandı | son bölüm izle

Barış'ın trafik kazası geçirmesi herkesi yeni bölüm hakkında meraklandırdı.Elibollar ekip olarak Nihal'i alt edecek planı devreye sokuyorlar.

 Bizim Hikaye 52.bölüm izle! FOX ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bizim Hikaye bu hafta yaşanacak gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaracak.Elibollar Fikri'nin önderliğinde Nihal'e karşı savaş açmışlardır.Barış geçirdiği trafik kazası sonucunda öldü mü sorusu izleyenler tarafından merak ediliyor.Vatandaşlar yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı.Peki Bizim Hikaye 52.bölüm izle! Son bölüm full hd izle! Barış ölüyor mu? Bizim Hikaye 53.bölüm fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

BİZİM HİKAYE 52.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bizim Hikaye 47. Bölüm

Filiz’in Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarfetmektedir. Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır. Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır. Bu Rahmet’in tepe taklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur.

 

YORUMLAR
  Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı