A24.com.tr » yaşam » Bitlis okullar tatil mi 11 Ocak 2019 pazartesi | Bitlis'te yarın hangi ilçeler tatil | Bitlis Valiliği resmi açıklama

Bitlis okullar tatil mi 11 Ocak 2019 pazartesi | Bitlis'te yarın hangi ilçeler tatil | Bitlis Valiliği resmi açıklama

Bitlis okullar tatil mi 11 Ocak 2019 pazartesi | Bitlis'te yarın hangi ilçeler tatil | Bitlis Valiliği resmi açıklama

Bitlis'te yarın okullar tatil mi? Bitlis 14 Ocak 2019 pazartesi okul tatil mi? Bitlis Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte cevabı...

Bitlis'te etkili olan kar yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Yoğun kar yağışı sonrası öğrencilerde tatil beklentisi oluştu.

Peki yarın okullar tatil mi? Valilikten resmi açıklama yapıldı mı? İşte ayrıntılar...

BİTLİS'TE YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (14 OCAK 2019)

Bitlis merkez, Tatvan, Ahlat, Adilcevaz ve Mutki ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği açıklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışının bölgede devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, merkez ve bağlı köylerde okulların yarın tatil edildiği duyuruldu.

Kaymakamlıklardan yapılan açıklamalarda da Ahlat, Adilcevaz ve Mutki ilçeleri ile bağlı köylerde yarın eğitime ara verildiği, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde de yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle tüm okullar yarın tatil edildi.

Konuyla ilgili Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, "Tatvan Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun almış olduğu karar uyarınca; ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle, merkez ve köylerde tüm ilk ve orta dereceli okullarda, 14 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca bu süre zarfında Tatvan ilçesinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklardır” denildi.

YORUMLAR
  Mısırın faydaları
Mısırın faydaları