A24.com.tr » ajanda » Bişektomi nedir? Bişektomi fiyatı? Bişektomi erkek

Bişektomi nedir? Bişektomi fiyatı? Bişektomi erkek

Bişektomi nedir? Bişektomi fiyatı? Bişektomi erkek

Son günlerde en çok merak edilen konuların başında bişektomi geliyor. Vatandaşlar "Bişektomi nedir?" ve "Bişektomi fiyatı?" sorularına cevap aramaya başladı. İşte bu soruların cevabı haberimizde.

Bişektomi nedir? Bişektomi fiyatı? | Son günlerde sık sık gündeme gelen bişektomi günün en çok aratılan konusu oldu. Hollywood ünleri ile gündem olan konu sadece araştırılmıyor aynı zaman sosyal medyada da gündem oluyor. Bişektomi, yanak inceltme ameliyatı olarak bilinir ve ünlü isimler sık sık tercih ediyor. İşte bişektomi hakkında merak edilenler...

BİŞEKTOMİ NEDİR?

Kalıcı olarak yanak ve çevresine şekil verme işlemine denir. Televizyon dünyasında, yanak inceltme ameliyatı olarak bilinen bişektomi, yanaklardaki fazla yağın alınmasıyla yapılır. Bu operasyonda yanağın iç kısmından kesik oluşturarak fazla yağlar çıkarılır. Oluşturulan kesiler yaklaşık 1 cm büyüklüğündedir ve operasyon da yaklaşık 1 saat içerisinde tamamlanır. İşlem yanak içinden yapıldığından yanaklarda iz kalma gibi bir durum söz konusu değildir.

Bişektomi, yanaklarda var olan fazla yağın alınması nedeniyle tam anlamıyla estetik ameliyat değildir. Bu ameliyat kişiye fazladan 5-10 yaş genç bir görünüm katabilir. Öte yandan bu operasyonun belirgin bir zararı bulunmuyor. Ameliyatı olan kişinin hijyene dikkat etmesi yeterli olacaktır.

BİŞEKTOMİ FİYATLARI

Ünlü isimlerle başlayan bişektomi operasyonu, zaman içerisinde kadınların büyük çoğunluğu tarafından tercih edilemeye başladı. Popüler ameliyatın ücretleri 1.000 ila 8.000 TL arasında değişirken, genellikle güvenilir bir klinikte yapılan bişektomi fiyatı 7 bin TL olarak öne çıkıyor.

YORUMLAR
  63 yıldır sadece kum yiyor
63 yıldır sadece kum yiyor