A24.com.tr » magazin » Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nu ayıran oyuncu

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nu ayıran oyuncu

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nu ayıran oyuncu

Küçük Ağa dizisinde tanışıp aşk yaşayan ve 2014 yılında da dünya evine giren ünlü oyuncular Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, ihanet nedeniyle boşanıyor.

Birce Akalay ile Sar Levendoğlu'nun evliliği aldatma nedeniyle bitiyor. Çiftin arasına bir başka oyuncunun girdiği ortaya çıktı.

Magazin kulislerini hareketlendiren söylentiye göre Sarp Levendoğlu, Birce Akalay'la başrolü paylaştığı ‘Deliormanlı’ filminde eşini oynayan Derya Şensoy'la çekimler sırasında yakınlaştı. Eşi İstanbul'da dizi çekerken yaz aylarını Datça'da geçiren Levendoğlu, o dönem Şensoy'la samimiyetini daha da ilerletti. Ve ikili kısa süre içinde yeni bir aşka yelken açtı.

ALDATMA HABERLERİ DERYA’YA SORULDU

Magazin kulislerine bomba gibi düşen iddialar hakkında fikri sorulan Derya Şensoy olayı kesin bir dille yalanlamak yerine, “Şimdilik bu konuda bir şey söylemek istemiyorum” açıklamasında bulundu.

İZLERİNİ SİLİYOR

Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde şok bir harekette bulunarak eşiyle paylaştığı tüm fotoğrafları Instagram hesabından kaldırdı. Sarp Levendoğlu ise hesabını askıya aldı.

Birce Akalay, geçtiğimiz nisan ayında hesabını askıya almıştı. Daha sonra hesabını yeniden aktifleştiren ve paylaşımlarına devam eden güzel oyuncunun bu kez Sarp Levendoğlu'nun bulunduğu bütün fotoğrafları silmesi, ayrılmaya kararlı olduğu şeklinde yorumlandı.

Birce Akalay'ın, boşanma kararı verdikten sonra Facebook'a "İhanet yalan, bencillik, kırgınlık, yalnızlık" başlıklı bir yazı koyması dikkati çekti.

Boşanmak üzere avukatlarına vekâlet veren Birce Akalay, bu karardan kısa süre sonra dövmeci koltuğunda çekilen bir fotoğrafının altına ‘süper kızlar sadece uçar’ anlamına gelen bir not yazarak paylaşımda bulundu. Takipçileri, ‘Sarp’ dövmesini sildirdiği, değiştirdiği ve yeni dövme yaptırdığı şeklinde bir çok yorumda bulundu. Ancak Birce Akalay, daha sonra paylaşımını yoruma kapattı.

YORUMLAR
  İşte şehitlerin kimlikleri...
İşte şehitlerin kimlikleri...