A24.com.tr » magazin » Bircan Bali (Bircan İpek) kimdir, evli mi boşandı mı, ınstagram hesabı?

Bircan Bali (Bircan İpek) kimdir, evli mi boşandı mı, ınstagram hesabı?

Bircan Bali (Bircan İpek) kimdir, evli mi boşandı mı, ınstagram hesabı?

Magesin programlarının daimi üyesi olan ve yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen güzel yorumcu Bircan Bali, son dönemde adından söz ettiriyor. Bircan İpek kimdir, kaç yaşında?

 Türkiye'de magazin programlarının ilk günlerinden bu yana vazgeçilmez isimlerinden bir tanesi olan Bircan Bali çalkantılı aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen isimlerden bir tanesi.

Magazin programalrı arasında oldukça fazla izlenen Beyaz TV Söylemezsem Olmaz'ın sucunucu olan Bircan İpek bir zamanların ünlü isimleri arasında yerini alan Şenol İpek ile evli ve masal gibi bir düğün ile dünya evine girdi. Bircan İpek ardından Beyaz Tv erkanlarında yayınlanan Söylemezsem olmaz isimli magazin prgoramına dahil oldu.

ASIL İSMİ BİRCAN BALİ

"Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programında Gülşah Saraçoğlu ve Ömür Gedik ile birlikte magazin haberlerinin yorumlamasını yapan Bircan İpek 4 Ocak 1988 doğumludur. Asıl adı Bircan Bali olan genç sunucu, 2013 yılında eski manken Şenol İpek ile 3 yıl süren birlikteliğini evliliğe dökmüş ve sonrasında da İpek soyadını almıştır. Artık ekranlarda Bircan İpek olarak tanınmaktadır....

Bircan İpek: Şebnem Bozoklu Sarhoş, Kafası Yerinde Değil

Mimar eşi Emre İzer ile boşanma iddialarını yalanlayan oyuncu Şebnem Bozoklu, Bodrum ' da sabah saatlerinde birlikte denize girdiği gençle dudak dudağa görüntülendi.

Mimar eşi Emre İzer ile boşanma iddialarını yalanlayan oyuncu Şebnem Bozoklu, Bodrum'da sabah saatlerinde birlikte denize girdiği gençle dudak dudağa görüntülendi. Bozoklu'nun avukatı, görüntüler üzerine, ünlü ismin eşinden ayrılmak için geçen hafta talimat verdiğini açıkladı.

YORUMLAR
  Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!
Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!