A24.com.tr » dizi haber » Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle | Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm tekrarı full

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle | Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm tekrarı full

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle | Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm tekrarı full

ATV'deki Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam 48. bölümüyle nefes kesti. Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm izlemek isteyenler için işte son bölüm tekrarı...

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle | ATV'de perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 12 Aralık Perşembe akşamı 48. bölümüyle ekrandaydı. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 48. son bölüm tekrarı nereden izlenir? İşte ayrıntılar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 48. BÖLÜM ÖZETİ

Hastane koridorunda, 40 yıl gecikmiş teklifini yapan Fekeli, herkesi şoka sokmuştur. Başta Hünkar olmak üzere, herkesin adeta dili tutulur. En büyük şoku ezeli düşmanlar Yılmaz ve Demir yaşar. Demir, Fekeli’nin üzerine yürür. Yılmaz ise hala, babasının bunu intikam için yaptığını düşünmektedir.
Sabahattin’in müdahalesi ile hastane koridorundaki alevli tartışma sona erer ve herkes evine gönderilir. Ama haber de tüm Adana’ya yayılır.

Çukurova ahalisi ‘devlerin aşkı’ haberini konuşmayı bitirmeden, “Fekeli’nin evlenme teklifi” dedikoduları bambaşka bir tarafa çevirecektir. Fekeli’nin, gazete haberi ile ihtiyaç duyduğu teselliyi kollarında bulacağını hayal eden Behice, evlilik teklifi haberiyle yıkılır. Ama henüz pes etmeye niyeti olmadığından soluğu Şermin’de alır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 48. SON BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!
Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!