A24.com.tr » magazin » Bir Zamanlar Çukurova dizisine flaş transfer

Bir Zamanlar Çukurova dizisine flaş transfer

Bir Zamanlar Çukurova dizisine flaş transfer

ATV ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Atv'nin izlenme rekorları kıran Tims&B imzalı dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosuna ünlü bir isim katıldı.

Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in başrolünü oynadığı dizinin oyuncu kadrosuna geçen haftalarda Kerem Alışık katılmıştı. Son olarak ise diziye Melike İpek Yalova dahil oldu.

Dizi seyircisinin 'Muhteşem Yüzyıl'la tanıdığı Melike İpek Yalova, 'Bir Zamanlar Çukurova'da Âlâ Hekimoğlu adlı çocuk doktoruna hayat verecek. Âlâ'nın, Yılmaz'a (Uğur Güneş) aşık olması dizideki bütün dengeleri değiştirecek.

Murat Saraçoğlu'nun yönettiği diziye Âlâ karakterinin gelmesiyle beraber 17. bölümde İnci adlı bir de hemşire karakteri dahil olacak. 

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 1984 yılında Ankara‘da doğmuştur.

Baba tarafından aslen Karpuzlu İlçesi, Aydın‘lıdır. Melike İpek Yalova’nın babası Avukat Doç. Dr. siyasetçi, Spor Yöneticisi, Akademisyen ve eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova‘dır.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Mezuniyetin ardından İtalya Roma’ya gitmiş ve orada Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi almıştır.

Güzelliği Türk sinema tarihinin usta ve en güzel oyuncularından Türkan Şoray‘ı andıran Melike İpek ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kastilya Prensesi İsabella karakteri ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Karadayı dizisinde Ayten karakteri ile oyunculuk serüvenini sürdürmüştür.

2018 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisi oyuncuları arasına dahil olmuş ve dizide Cevher karakterine can vermiştir.

YORUMLAR
  Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor
Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor