A24.com.tr » magazin » Bir Litre Gözyaşı Selin kimdir gerçek adı ne | Melis Hacic kimdir nereli kaç yaşında instagram

Bir Litre Gözyaşı Selin kimdir gerçek adı ne | Melis Hacic kimdir nereli kaç yaşında instagram

Bir Litre Gözyaşı Selin kimdir gerçek adı ne | Melis Hacic kimdir nereli kaç yaşında instagram

Kanal D'de ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinde 'Selin' rolünü canlandıran Melis Hacic, güzelliğiyle izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Melis Hacic kimdir kaç yaşında nereli?

Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol alan 'Selin' kimdir gerçek adı ne? Başarılı oyuncuğulu ve güzelliğiyle göz dolduran Melis Hacic kimdir nereli kaç yaşında? İşte merak edilenlerin yanıtı...

Kanal D'de pazar akşamları yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyicilerden büyük ilgi gördü. Dizi gerçek bir hayat hikayesini konu alıyor. Beyincikte küçülme sorunu nedeniyle zorlu bir hayat yaşayan Cihan'ın hikayesi, ekrab başındakileri duygulandıracak cinsten.

Dizide 'Selin' karakteriyle izleyicilerin karışısına çıkan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken genç oyuncu Melis Hacic, ekran başındakiler tarafından merak edildi. İşte Hacic hakkında ayrıntılı bilgiler...

Bir Litre Gözyaşı Selin’nin gerçek adı Melis Hacic. Şimdi Melis Hacic'i yakından tanıyalım.  

MELİS HACİC INSTAGRAM (TIKLAYINIZ)

MELİS HACİC KİMDİR?

Melis Hacic, 8 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur.

1.76 cm boyunda, 56 kilogramdır. Başak burcu olan Hacic, kahverengi gözlüdür.

Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Yönetmenliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Börü dizisi ile yaşamış; Kanal D ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Sanem Çelik, Tolga Tekin, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Mehmet Aykaç, Melis Hacic, Polat Bilgin, Helin Kandemir, NurBerfin Çiroğlu, Görkem Mete Demir, Revna Çolak, Erdal Bilingen, Berrak Kuş gibi isimlerin yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisinde Selin karakterini canlandırmaktadır.

YORUMLAR
  İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)
İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)