A24.com.tr » dizi haber » Bir Litre Gözyaşı dizisinde izleyicileri ağlatan sahne!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde izleyicileri ağlatan sahne!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde izleyicileri ağlatan sahne!

Kanal D'de ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinin son bölümüne duygusal anlar damga vurdu. Cihan'ın ailesine hastalığını bildiğini söylediği sahne izleyenleri ağlattı.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bir Litre Gözyaşı 7. bölümüyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Figen ve Muzaffer, kızları Cihan'a hastalığını söyleyecekken genç kız, hastalığını bildiğini açıkladı. Bu anlarda Muzaffer ve Figen şok geçirirken Cihan'ın "İlerde yürüyemeyeceğim, konuşamayacağım, sevdiğimin elinden bile tutamayacağım, Size yalan söylemeyeceğim ne zaman gelecek hakkında düşünsem gözlerimden yaşlar boşalıyor. Ama ne yapalım! Bu hayatta benim payıma da düşen buymuş işte..." sözleri diziye damga vurdu.

İşte o duygulandıran sahne...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan'a yanlışlıkla da olsa hastalığını söyleyen Mahir, her zaman onun yanında olacağını dile getirir. Cihan, kalan günlerini güzel geçirmenin niyetindedir. Ailesinin kendisinden sakladığı bu gerçekten ötürü onlara kızgın olan Cihan, yanında olan Mahir ile birlikte içinde kalan tüm duyguları yeniden keşfetmeyi ister. Cihan, tüm dileklerini bir kağıda sıralar ve rastgele çektikleri dileklerini bir bir gerçekleştirirler. Gelinlik giymek istediği için Mahir'in teklifini kabul eden Cihan, bir hayalini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşar.

Cihan ile Mahir, son zamanlarında yaptığı davranışlar ise ailelerinin tepkisini çeker. Figen ve Muzo, Cihan'ın neden böyle davrandığını sorgularken beklemedikleri bir karşılık alırlar. İkilinin birlikte geçirdikleri vakit, giderek yakınlaşmalarına da neden olur. Bu yakınlığı fark eden Ali, Cihan'a hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi yapar. Üstelik Cihan'ın bu kez oyun oynamamasını ve gerçekten evlenmek istediğini belirtir. Cihan, bu teklif karşısında ne diyeceğini bilemez.

Cihan'ın beyincik dejenerasyonu hastalığı giderek etkisini arttırır. Cihan, yeniden hastaneye kaldırılır. Başında bekleyen Mahir, ilk defa Cihan'a olan duygularını ifade eder. Cihan'ın haberi olmadığını düşünürken, Ali her şeye tanık olur. 

YORUMLAR
  Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!
Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!