A24.com.tr » yaşam » Bir hemşire skandalı da Özel Bilgi Hastanesi'nden

Bir hemşire skandalı da Özel Bilgi Hastanesi'nden

Bir hemşire skandalı da Özel Bilgi Hastanesi'nden

Dün haberlerde ve sosyal medyaya bomba gibi düşen ve hastaların fotoğraflarını çekip sosyal medyada yayınlayan hemşire skandalının ardından yeni bir görüntü daha ortaya çıktı.

A24 - ÖZEL

 Dün haberlerde ve sosyal medyaya bomba gibi düşen ve hastaların fotoğraflarını çekip sosyal medyada yayınlayan hemşire skandalının ardından sapık hemşirelere bir yenisi daha eklendi.

Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu olayın ardından yeni bir hemşire olayı daha patlak verdi. Türkiye'nin gündemine düşen olayın ardından yeni hemşire skandalı Ankara'da Ezgi Demir isimli bir hemşirenin hastanın fotoğrafını çekip facebookta paylaşmasıyla ortaya çıktı.

SAĞLIK BAKANINA ÇAĞRIDA BULUNULDU

Haseki Eğitim hastanesindeki bir hemşirenin imza attığı ve dün basına yansıyan ilk hemşire skandalı sonrası Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş,"Skandal olayla ilgili birçok şikayet geldi. Tıp etiği ve hasta haklarından haberi olmayan bir hemşire ölüm döşeğindeki hastalarla edep ve etik dışı paylaşımlarda bulunmuş. Hastaların fotoğrafını teşhir edip onlarla alay etmiş. Hasta Hakları Yönetmeliği ve tüm insanı kural ve aidiyetlere aykırı bu duruma sağlık bakanlığının acilen el atmasını bekliyorum. Bu kişinin gelen tepkilerden dolayı sosyal medya hesabını kapattığını da öğrendik. Buradan Sağlık Bakanı Sayın Recep Akdağ’a çağrıda bulunuyor ve bu kendini bilmez hakkında gerekli idari işlemin yapılmasını milletimiz adına talep ediyorum” ifadesini kullandı.

YORUMLAR
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi