A24.com.tr » yaşam » Bilecik'te okullar tatil mi 26 Aralık Çarşamba - Bilecik Valiliği resmi açıklama

Bilecik'te okullar tatil mi 26 Aralık Çarşamba - Bilecik Valiliği resmi açıklama

Bilecik'te okullar tatil mi 26 Aralık Çarşamba - Bilecik Valiliği resmi açıklama

Bilecik'te bugün okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olduğu şehirlerden Bilecik'te 26 Aralık Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Valilikten resmi açıklama geldi mi?

"Bilecik'te okullar tatil mi?" sorusu, kentte yaşayan vatandaşlarca merak konusu oldu.

Kar yağışı yurdun dört bir yanında yoğun şekilde etkili oluyor. Yılbaşına sayılı günler kala pek çok kent beyaza büründü. Kar yağışı nedeniylebir çok bölgede yollar kapanırken, bazı illerde eğitime ara verildiği açıklandı.

Bilecik'te okullar tatil mi?

Bilecik'te kent merkezi ile bazı ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün eğitime ara verildi.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı, il merkezi, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde bugün taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte 1 gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirildi.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Asım 2018-12-26 11:50:06

    Öğretmen lere tatil engelli ve hamile çalışan lar işe gidiyor onlara neden kâr tatili olmadı

  2017 yılının en iyi oyunları belli oldu
2017 yılının en iyi oyunları belli oldu